Jokerien voitto-osuma käynnisti villit juhlat katsomossa – päävalmentaja kiitollisena huiman näyn edessä: "Ylpeydellä me tässä ollaan"

Haastattelu: K-Espoo - Jokerit, Tero Määttä( Jokerit) 2:37

Jokerit otti historiallisen ensimmäisen Mestis-voittonsa, kun se kaatoi Kiekko-Espoon torstai-iltana maalein 3–2. Leevi Lembergin upea jatkoaikaosuma käynnisti Espoon Metro-areenan lehtereillä hurjat juhlat, kun Jokerit-kannattajat riemuitsivat voitosta.

Jokerit-kannattajien juhlatunnelmiin pääset pääkuvan paikalla olevalla videolla.

Jokerien päävalmentaja Tero Määttä analysoi ottelun jälkeen pelitapahtumia kylmän viileästi katsojien juhliessa taustalla.

– Eihän me hereillä... Tai en sano hereillä, mutta ei hirveän hyviä ekassa ja tokassa erässä oltu. Meidän fysiikka kesti kolmannen erän ja sitä kautta saatiin voitto, Määttä tiivisti tapahtumat.

Kiekko-Espoo eteni ottelussa 2–0-johtoon ennen kuin Jokerit nousi voittotaisteluun kahdella kolmannen erän maalillaan. 

– Kyllä me tiedettiin, että se (joukkue) on sinnikäs. Ei tämä meitä mihinkään ohjaa, voitto tai tappio. Meillä on pitkä prosessi. Sen perusteella mennään eteenpäin. Mutta aina on hieno voittaa. Loistava voitto.

AP 2109 Lembergin voittomaali (1)

Leevi Lembergin upea voittomaali käynnisti Jokerit-kannattajien villit juhlat.

Metro-areenassa ottelua todisti täysi tupa, 6 982 katsojaa, joista hurja määrä tunnusti Jokereiden värejä. 

– En tiedä kuuluuko tämä läpi, Määttä päivitteli haastattelussa kannattajien elämöintiä pelaajien palattua jäälle kiittämään kannustuksesta.

– On niin monta kertaa niitä kiitelty, kiitän niitä aina. Ylpeydellä me tässä ollaan. Todella mahtavaa tällä hetkellä tämä touhu.

Lue myös:

    Uusimmat