Jokereilla tuttu kasvo vastassa – leijonahyökkääjä lataili akkuja napapiirillä ja esitti toiveen

7:20

Olli Palola kohtaa tänään Kunlun Red Starin paidassa viime kauden seuransa Helsingin Jokerit, kun joukkueet käynnistävät KHL-kautensa Helsingissä.

Pääkuvan videolla Jokerit-luotsi Lauri Marjamäen ajatuksia aivan KHL-kauden alla.

– Jokerit tuo vastustajana pienen ekstralatauksen ja lisäjännityksen. Ei sitä kuitenkaan pelin tiimellyksessä ajattele sen enempää, että vastassa on entinen seura ja paljon tuttuja pelaajia, Palola sanoo Jokerien tiedotteessa.

Kunlunin sesonki starttaa neljällä peräkkäisellä vierasottelulla.

– Nähdään heti missä menemme. Jokereilla on hyvä joukkue, joten varmasti kova peli on tulossa. Ei se tietysti helpoin paikka ole aloittaa kautta vieraskiertueella, mutta tämä on tuttua KHL-arkea, Palola tuumii.

Palolaa helpottaa se, että hän pääsee Kunlunissa Jussi Tapolan alaisuuteen. Tapola on taiturille entuudestaan tuttu niin Tappara-ajoilta kuin maajoukkueestakin.

– Tietenkin se on ripauksen helpompaa päästä pelisapluunaan kiinni, kun kaikki ei ole uusia asioita. Hyvä asia on myös se, että täällä on kaksi muutakin suomalaista (Ville Lajunen ja Veli-Matti Savinainen). Mutta uuteen joukkueeseen kun tulee, niin aina menee aikaa alkuun tutustumiseen. Seitsemän viikkoa ollaan nyt oltu reissussa, joten aika tiivis nippu ollaan jo tässä vaiheessa.

Alkavaan sesonkiin Palola on valmistautunut tutuin metodein.

– Harjoittelussa en oikeastaan muuttanut mitään. En kokenut, että olisi ollut syytä muuttaa jotain radikaalisti harjoittelussa. Lapissa vietin kesällä enemmän aikaa. Toivottavasti sieltä tulisi sopivasti rentoutta otteisiin ja peli kulkisi heti alusta saakka, Palola valottaa.

Viime kaudella Palola takoi Jokerien hyökkääjänä 50 runkosarjaottelussa tehot 7+17=24. 10 pudotuspeliottelun saldona oli 6+1=7.

Jokerit–Kunlun Hartwall Arenalla tänään maanantaina kello 18.30.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja