Johanna Harlinilla oli nuorena syömishäiriö – joutui sairaalaan ja sydän meinasi pysähtyä: "Läheiset pelkäsivät, että kuolen"

Johanna Harlin puhuu syömishäiriöstään: ”Painoin pienimmilläni varmaan 47 kiloa” 1:28
Johanna Harlin puhuu syömishäiriöstään - hän kertoo videolla, milloin hän havahtui omaan tilanteeseen.

Johanna Harlin kertoo syömishäiriöstään The Harlins -sarjassa.

Menestysohjaaja Renny Harlin ja tämän vaimon Johannan elämää seurataan The Harlins -sarjassa, joka on nähtävillä maksuttomassa mtv-palvelussa.

Johanna puhuu avoimesti The Harlins -sarjan viidennessä jaksossa syömishäiriöstään, johon hän nuorena sairastui. Johanna harrasti nuoruutensa taitoluistelua, mutta harrastus loppui, kun hän muutti toiseen kaupunkiin lukion jälkeen opiskelemaan.

Johanna kertoo ohjelmassa, kuinka hän opiskeli ja samaan aikaan työskenteli eri paikoissa.

– Tämä on ihan hirveää, mutta en muista mun ekasta opiskeluvuodesta mitään. Treenasin tosi paljon itsekseni, treenasin aivan super kovaa. Lopetin punaisen lihan syömisen, pikkuhiljaa kokonaan lihan syömisen. Rajasin, että sokeri oli pahasta. Mikä johti siihen, että minulla tuli tosi paha syömishäiriö.

Läheiset alkoivat olla huolissaan Johannasta, joka vain laihtui entisestään.

– Painoin pienimmilläni varmaan 47 kiloa. Mun sydän meinasi pysähtyä ja olin sairaalassa. Mun läheiset pelkäsivät, että kuolen joka ikinen päivä.

Mikä lopulta herätti Johannan ja hän alkoi parantua syömishäiriöstä? Katso videolta.

Johanna itse havahtui omaan tilanteeseensa ja siitä alkoi toipuminen. Hän alkoi syödä ja kävi terapiassa. Aina täydellisyyteen pyrkinyt Johanna alkoi olla itselleen armollisempi.

Lopulta Johanna palkkasi personal trainerin ja alkoi urheilla järkevästi.

– Hänellä oli fitness-tiimi, en ollut sitä ennen yhtään kiinnostanut fitneksestä. Kävin katsomassa yhdet kisat ystävän kanssa ja sitten mulla tuli herääminen, että mun on pakko päästä tuonne lavalle, Johanna kertoo ohjelman viidennessä jaksossa.

The Harlins -ohjelman kuudennessa jaksossa nähdään, kun Johanna astelee bikini fitness -lavalle.

The Harlins alkaa mtv-palvelussa ke 27.4. Koko viikon jaksot katsottavissa kerralla.

Lue myös:

    Uusimmat