Lisa Rinnan tytär avautuu syömishäiriöstään – kävi lähellä kuolemaa: ”Ainoa asia, josta välitin, oli laihuus”

Amelia Gray Hamlin ei usko koskaan toipuvansa täysin syömishäiriöstään.

Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjassa käsiteltiin vakavaa aihetta, kun Lisa Rinnan tytär Amelia Gray Hamlin puhui avoimesti kamppailustaan anoreksian kanssa.

17-vuotias Hamlin tunnusti äidilleen, että sairauden pahimmassa vaiheessa hän oli vähällä kuolla.

– Sillä ei ollut väliä, paljonko kuolemia anoreksia aiheuttaa, tai paljonko hiuksia lähtee. Ainoa asia, josta välitin, oli laihuus.

Hamlin sanoi toivovansa, että viihdealalla lakattaisiin esittämästä täydellistä, koska kaikilla on ongelmia.

– Kirjaimellisesti jokainen ystäväni, ja olen varma, että sinunkin ystäväsi miettivät, paljonko kaloreita syövät päivässä.

Hamlin puhui sairaudestaan ensi kertaa viime huhtikuussa. Hän julkaisi Instagramissa itsestään kaksi bikinikuvaa, joista toinen on otettu vuonna 2017 ja toinen hieman ennen julkaisua.

Kuvien yhteydessä Hamlin kertoi saaneensa apua ongelmiinsa ja päättäneensä lopettaa itsensä rääkkäämisen. Hän kärsii yhä useista terveysongelmista, joita liian pitkä nälkiinnyttäminen on aiheuttanut.

Ohjelmassa Hamlin kertoi äidilleen, ettei usko koskaan toipuvansa täysin.

– Minun on puhuttava anoreksiasta, koska saan niin paljon kommentteja tytöiltä, jotka pyytävät apua ja ihmettelevät, miten onnistuin paranemaan. Mutta en ole parantunut, enkä ikinä parane.

Rinna kertoi huomanneensa tyttärensä laihtuneen olemuksen ja omituisen käytöksen. Rinnan ensimmäinen reaktio oli kehottaa Hamlinia syömään.

– On todella pelottava kokemus, kun lapsi kärsii. Tunnet olosi täysin avuttomaksi.

Lähde:People

Lue myös:

    Uusimmat