Veronica Verho muutti 17-vuotiaana yksin Helsinkiin – unelmien tavoittelu tyrmättiin täysin: "Minulle soitettiin ja sanottiin, että sinusta ei tule yhtään mitään"

4:10
Katso videolta kaksikon upea esitys!

Mediapersoona Veronica Verho tanssii suorassa Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä parinsa Jani Rasimuksen kanssa tulevana sunnuntaina tangon.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa nähdään tällä viikolla mediapersoona Veronica Verhon ja Jani Rasimuksen tulkinta tangosta. Tanssin taustalla kuullaan kappale Este Es el Rey (La Juan D’Arienzon).

Kolmannessa lähetyksessä jokaisen tanssin taustalla on henkilökohtainen tarina. Verho kertoo haaveilleensa nuoresta asti radiojuontajan urasta ja työstä media-alalla, ja edenneensä määrätietoisesti sitä kohti. Hän joutui kuitenkin kokemaan paljon vähättelyä ja epäilyksiä.

17-vuotiaana Verho päätti muuttaa Turusta Helsinkiin opiskelemaan. Kannustuksen sijaan hänen läheisensä tekivät selväksi, mitä mieltä olivat nuoren naisen mahdollisuuksista.

– Seisoin 14,5-neliöisessä kämpässäni Helsingin Kalliossa, kun minulle soitettiin ja sanottiin, että sinusta ei tule yhtään mitään, tuo on ihan naurettavaa etkä tule pärjäämään, Verho muistelee.

Aluksi Verhon ainoa tuki ja turva oli hänen äitinsä. Kun hän tutustui koulussa samanhenkisiin ihmisiin, lähipiiri alkoi kasvaa ja auttoi tukemaan itseluottamusta.

– Kun sain ympärille ihmisiä, joilla on hyvä energia ja jotka tukevat minua, se varmasti sai minutkin uskomaan itseeni. Välillä usko oli tosi pieni.

Vaikka Verho on nykyään suosittu tubettaja ja palkittu radiojuontaja, nuorena koettu vähättely vaikuttaa häneen edelleen. Hän kertoo kärsivänsä huijarisyndroomasta ja vähättelevänsä saavutuksiaan.

– On tosi vaikea olla ylpeä omista saavutuksista, koska ajattelen, että olisin voinut tehdä paremmin tai että se ei riitä.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja