Joel Hokka julkaisi kuvan sairaalasta – paljastaa, mitä viime kesänä tapahtui: "Meni vähän liian pitkälle"

Missikaunottareen yhdistetty Joel Hokka paljastaa romanssihuhujen taustat 3:25
Joel Hokka kertoo romanssihuhujen taustoista.

Blind Channel -yhtyeen laulaja-kitaristi Joel Hokka pitää extreme-lajeista. 

Blind Channel -yhtyeen laulaja-kitaristi Joel Hokka kertoi 8. marraskuuta Instagramissa joutuneensa leikkaukseen viime kesänä sattuneen onnettomuuden takia. Hokka jakoi kuvia sairaalasta. 

– Älä kokeile tätä kotona. Tänään elinikäinen rakkauteni extreme-urheilua kohtaan näytti tältä. Viime kesänä minulla oli hauskaa veljeni kanssa ja ajelin alamäkipyörillä. Hauskanpito meni vähän liian pitkälle, Hokka kertoi julkaisussaan.

Kuvia voit selata nuolesta.

 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Seuraavaksi hänelle sattui suuri onnettomuus, jonka seurauksena hän loukkaantui ja hänen vasen olkapäänsä meni pahasti sijoiltaan. Näin ollen hän meni lääkäriin. 

– He ottivat magneettikuvat ja sanoivat, että käsi pitäisi leikata mahdollisimman pian. Sanoin, että meillä on keikkoja ja kiertueita tulossa, ja päätimme, että odotetaan marraskuuhun. Onneksi minulla oli vakuutus, joten minun ei tarvinnut maksaa 10 tuhatta tai odottaa vuosia jonossa tätä varten. Sanon vain, että pysykää turvassa ja älkää harrastako tällaista, Hokka neuvoo julkaisussaan. 

Hän vielä kiittää, että kyseessä oli vasen, eikä oikea käsi. 

Blind Channel -yhtye nousi suosioon, kun se sijoittui vuoden 2021 Euroviisuissa kuudenneksi kappaleellaan Dark side. Yhtyeeseen kuuluvat myös laulaja Niko Moilanen, kitaristi-taustalaulaja Joonas Porko, basisti Olli Matela, rumpali Tommi Lalli ja perkussioista vastaava Aleksi Kaunisvesi

Lue myös:

    Uusimmat