Joaquin Phoenixin tähdittämä Jokeri-elokuva sai nimen ja julkaisupäivämäärän

Joaquin Phoenixin tähdittämä Jokeri-elokuva saapuu valkokankaille ensi vuoden syksyllä.

DC Comics -studion tuottama uusi, Batmanin arkkivihollisesta, Jokerista kertova elokuva on saanut julkaisupäivämäärän ja nimen. Elokuva saapuu teattereihin 4. päivä lokakuuta 2019. Elokuvan nimi on kaikessa yksinkertaisuudessaan Joker.

Joker-elokuvan pääosassa nähdään Joaquin Phoenix, joka on tuttu esimerkiksi muusikkolegenda Johnny Cashinroolista elokuvassa Walk the Line. Joker saapuu teattereihin noin kuukausi ennen DC Comics:in odotettua Wonder Woman 1984 -elokuvaa.

Joker ei kuitenkaan sijoitu samaan universumiin kuin Wonder Woman 1984. Joker on täysin erillinen elokuvansa, eikä sillä ole yhteyttä viime vuosina ilmestyneisiin Batman v Superman: Dawn of Justice, Justice League ja Suicide Squad -elokuviin.

Yhteyden puuttuminen DC:n jo luomaan universumiin tarkoittaa sitä, että Jokeri-hahmolla tullaan näkemään kaksi samanaikaista näyttelijää. Jared Leton Suicide Squad -elokuvassa nähdylle versiolle on jo suunnitteilla oma elokuva, Sucide Squad -jatko-osa, sekä yhteinen elokuva Margot Robbien esittämän Harley Quinn -hahmon kanssa.

Joker-elokuvan ohjauksesta vastaa Kauhea kankkunen -trilogian ohjannut Todd Phillips. Elokuva tulee olemaan synkkä tarina Jokerin alkutaipaleesta. Elokuvalla on huomattavan pieni budjetti ison studion Hollywood-elokuvaksi, vain 47 miljoonaa euroa.

Joker jatkaa käynnissä olevaa pahiselokuvien trendiä. Tämän vuoden lokakuussa ilmestyy antisankarielokuva Venom, lisäksi Sony on ilmoittanut tekevänsä Morbius-elokuvan, jonka pääroolissa nähdään niin ikään Leto. Sekä Venom, että Morbius ovat tuttuja Spider-Man-sarjakuvista.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja