Useita Jokeri-elokuvia tekeillä – Jared Leton versiolle oma elokuva

Variety-sivuston mukaan Jared Leto näyttelee omassa Jokeri-elokuvassaan.

Warner Brothers ja DC Comics suunnittelevat uutta Jokeri-elokuvaa, jonka pääosaa esittää Jared Leto. Thirty Seconds to Mars -yhtyeen keulakuvanakin tunnettu Leto on myös tuottamassa uutta elokuvaa. 

Tuotantoyhtiöiden tarkoitus on rakentaa Suicide Squad -elokuvan pohjalta omaa maailmaansa, Margot Robbien esittämälle Harley Quinnille on jo ilmoitettu oma elokuvansa, ja Suicide Squadin kakkososa on suunnitteilla.

Lisäksi DC Comics ja Warner ovat jo ilmoittaneet tekevänsä Jokeri-elokuvan, joka on kokonaan nykyisestä Suicide Squad ja Justice League -elokuvien universumista erillinen tarina. Tarkoitus on luoda nykyisen elokuvauniversumin ulkopuolelle elokuvia, jotka eivät sitoudu universumiin, antaen eri ohjaajien ja näyttelijöiden työskennellä kaikille tuttujen hahmojen kanssa ilman sitoumusta isoon elokuvauniversumiin. Kyseisen elokuvan pääosaan on kaavailtu Joaquin Phoenixia ja sen ohjaa Todd Phillips.

Leton rooli oli Suicide Squadin odotetuimpia, mutta häntä ei nähty elokuvassa juuri ollenkaan. Oscarin Dallas Byers Club -elokuvasta voittanut Leto on ilmaissut halunsa jatkaa Jokerina työskentelyä. Leton versio jakoi fanien mielipiteet ja näyttelijä sai osakseen paljon kritiikkiä metodinäyttelemisestä ja vastanäyttelijöidensä kiusaamisesta Jokerin roolin varjolla.

Vielä ei tiedetä, milloin elokuvaa aletaan työstää. Seuraavan Suicide Squad -elokuvan kuvaukset on tarkoitus aloittaa vuoden 2019 aikana.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja