Jared Leto uuteen sarjakuvarooliin – tällä kertaa Marvelin leivissä

Jared Leto on tarttunut  Spider-Man pahiksen rooliin.

Näyttää siltä, että Thirty Seconds to Mars -laulaja Jared Leto tullaan näkemään jatkossa niin Batmanin kuin Spider-Manin maailmassa. Osan Spider-Man-sarjan oikeuksista omistava Sony on tekemässä elokuvaa Marvelin Morbius-hahmosta, pääosaan on kaavailtu Letoa.

Morbius on Spider-Man-sarjakuvissa esiintyvä vampyyri, josta on kehkeytynyt vuosien varrella eräänlainen antisankari. Sarjakuvissa hahmo tasapainoilee hyvän ja pahan rajamaastossa.

Leton roolista elokuvassa liikkui aiemmin paljon huhuja. Kieltämisen sijaan Oscar-voittaja Leto julkaisi Instagram-tilillään kuvan Morbiuksesta, viitaten rooliinsa hahmona.

Leton aiempi sarjakuvarooli oli ikoninen Jokeri-hahmo DC Comics -studion Suicide Squad -elokuvassa. Uuden Marvel-pestin lisäksi Leton on tarkoitus esiintyä Jokerina Suicide Squadin kakkososassa, Harley Quinnin ja Jokerin omassa elokuvassa sekä pelkästään Jokeriin keskittyvässä elokuvassa.

Morbius on liittymässä Sonyn ja Marvelin rakentelemaan Spider-Man-elokuvauniversumiin. Syksyllä saapuu Tom Hardyn tähdittämä Venom-elokuva, jonka huhutaan sitoutuvan uuteen Tom Hollandin esittämään Spider-Maniin jollain tasolla.

Lähde: BBC

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja