Jo toistamiseen lyhyen ajan sisällä vieroituksesta karannut Jackass-tähti Bam Margera on löytynyt – suostui kirjautumaan uuteen kuntoutuskeskukseen

Bam Margera ja Andy McCoy paljastavat jättiprojektinsa 7:35
Bam Margera ja Andy McCoy tekivät yhteistyötä vuonna 2016 – katso videolta, millainen oli kaksikon jättiprojekti

Vieroituksesta jo toistamiseen karannut Bam Margera on löytynyt.

Jo toisen kerran kahden viikon sisään vieroituksesta karannut ammattilaisrullalautailija ja Jackass-tähti Bam Margera on löydetty. Asiasta uutisoi TMZ

Julkaisun mukaan mies löydettiin maanantaina Floridan Deerfield Beachissa sijaitsevasta hotellista. Poliisin kerrotaan saapuneen hotellille kriisinhallintaryhmän kanssa, johon kuuluivat Margeran äiti ja isä.

TMZ:n mukaan Margeralle järjestettiin hotellilla eräänlainen "väliintulo", jonka aikana hän keskusteli puhelimitse läheistensä kanssa. Julkaisun tietojen mukaan mies suostui vapaaehtoisesti kirjautumaan sisään uuteen kuntoutuskeskukseen vielä saman päivän aikana.

Margeran kerrotaan pyytäneen väliintulon aikana, että tämä saisi nähdä 4-vuotiaan poikansa. Hänelle kuitenkin sanottiin, että tapaaminen saadaan järjestettyä vasta, kun Margera on saatu takaisin kuntoutukseen. Miehen karkureissun kerrotaan johtuneen siitä, että tämä pelkää, ettei voi enää tavata poikansa, mikäli hän on vieroituksessa.

Poliisiraportin mukaa Margera oli kertonut laitoksen johtajalle olleensa tyytymätön heidän palveluihinsa ja väitti kertoneensa johtajalle, että hän aikoi kirjautua toiseen läheiseen kuntoutuskeskukseen. Tämän jälkeen hän poistui keskuksesta ilman henkilökunnan tai tuomioistuimen lupaa.

Lue myös:

    Uusimmat