Bam Margera on eronnut vaimostaan – ei ole nähnyt ex-puolisoaan tai poikaansa viikkoihin

Bam Margera ja Andy McCoy paljastavat jättiprojektinsa 7:35
Bam Margera ja Andy McCoy kertovat jättiprojektistaan!

Jackass-tähti Bam Margera elää tuulisia aikoja. 

Jackass-tähti ja ammattilaisrullalautailija Bam Margera, 42, ja hänen vaimonsa Nikki Boyd ovat olleet asumuserossa jo ennen kuin Margera karkasi vieroituksesta.

Margera ilmoitettiin kadonneeksi maanantaina 13. kesäkuuta. Hän lähti ilman lupaa pois Delray Beachin kuntoutuskeskuksesta, Floridasta, koska ei ollut tyytyväinen laitoksen rajoituksiin. Mutta hänet löydettiin jo 15. kesäkuuta hotellista Delray Beachilta ja hän palasi vieroitukseen.

Vielä 5. kesäkuuta Margera on jakanut Instagramissa iloisen perhepotretin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. 

Vaimostaan ja 4-vuotiaasta pojastaan isä ei ole kuullut yli kahteen viikkoon.

– Hän ei ole vastannut yhteenkään Bamin puheluun tai tekstiviestiin, eikä hän ole ollut mukana hänen toipumisprosessissaan, lähde kertoi TMZ-verkkosivustolle sunnuntaina 19 kesäkuuta. 

Perheellä oli alunperin tarkoitus muuttaa takaisin Etelä-Kaliforniaan ennen eroa.

Margeran ja Boydin liitossa on ollut epävakaata jo viime vuonna, sillä 15. syyskuuta 2021 Boyd haki Phoenixin yksinhuoltajuutta, mutta Margera olisi saanut kuitenkin tavata poikaansa valvotusti. Boyd ei tuolloin kuitenkaan hakenut avioeroa.

Viime toukokuussa Margera juhli vuoden taivaltaan huume- ja alkoholihoito-ohjelmassa ja hän kertoi TMZ-uutissivustolle, että aikoo jatkaa avohoitokursseja.

Lue myös:

    Uusimmat