Mainos

Jessica Simpsonin oudot kauneuskokeilut

Jessica Simpson kuvaa tällä hetkellä The Price of beauty -sarjaa, jossa hän kiertää ympäri maailmaa seuraamassa, mitä kauneus eri kulttuureissa tarkoittaa. Vaalea kaunotar on päässyt kuvausten yhteydessä vegaaniruoan makuun ja jäänyt koukkuun kuppaukseen. Kuvaustiimi on kokeillut jopa lehmän virtsan juomista.

Jessican jännittävät tapahtumat paljastuivat Twitteristä, johon tähti kirjoitti kuulumisiaan. "Järkytin kehoani vegaanidieetillä, kiinalaisella Py-erh teellä ja kuppaamisella", hän kirjoitti viikonlopun kuulumisistaan.

Etenkin kuppaaminen on Jessican mieleen. Nainen on työskennellyt parantajamestari Wangin opissa. Jessica hehkuttaa kuppaamisen ihanuutta ja muistuttaa, ettei siinä ole kyse painonhallinnasta. "Se on oman kehoni ymmärtämistä", Jessica muistuttaa.

Kuppaaminen ei ole ainut eksoottinen asia, mitä Jessica on kuvausmatkansa aikana kokenut. Kuvaustiimi, johon kuuluvat myös Jessican parhaat ystävät Ken Paves ja Cacee Cobb, kokeilevat muitakin outoja kauneusrituaaleja, kuten lehmän virtsan juomista Intiassa.

Jessica on hehkuttanut kuvausmatkaa kertomalla, että se on niin antoisa kokemus, että se on muuttanut hänen elämänsä.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuva: Wireimages/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.