Mainos

Jessica Simpson kiusaantui ex-miehensä tunnustuksista

Laulajatähti etsii nyt rinnalleen miestä, joka voi tukea häntä. Hän on myös kiusaantunut ex-poikaystävänsä paljastuksista.

29-vuotias tähtönen on viime aikoina yhdistetty useaan julkkismieheen – mukaan luettuna laulaja John Meyeriin ja jalkapalloilija Tony Romoon. Simpson yllättääkin nyt kertomalla haluavansa rinnalleen miehen, joka tarvittaessa tukee häntä ja antaa naisen samalla olla itsenäinen.

- Haluan itsevarman miehen. Miehen, joka ymmärtää minua ja pystyy seisomaan rinnallani kokematta oloaan kiusaantuneeksi. Hänen pitää osata tukea minua.

- Miehen tulee myös antaa minun olla voimakas oma itseni, sillä en tule miehen takia luopumaan siitä, mitä olen elämässäni saavuttanut ja ryhtymään kotirouvaksi.

Joka tapauksessa Jessica myös myöntää haluavansa rinnalleen miehen, joka on sekä henkisesti voimakas että miehekäs. Tähti kertoi taannoin Barbara Waltersin radio-show’ssa seuraavaa:

- Minua viehättää miehen henkinen voimakkuus, se miten mies kantaa itsensä. Pidän karskeista miehistä, sillä miehen pitää olla mies.

Aikaisemmin tällä viikolla Jessica paljasti olevansa kiusaantunut siitä, että ex-poikaystävä John Mayer kertoi Playboy-lehdessä heillä olleen hyvin kiihkeää seksiä.

- Se oli ennen kaikkea kiusaannuttavaa. Kävellessäni esimerkiksi ravintolaan, huomaan, kuinka miehet tuijottavat minua ja tunnen kuinka he riisuvat minua katseellaan.

MTV3-Helmi

Lähde: FemailFirst
Kuva: Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.