Mainos

Jessica jakoi äärimmäisen rehellisen päivityksen hurjan laihtumisen seurauksista: ”Tämä on todellisuutta!”

Rohkea nainen toivoo esimerkillään inspiroivansa ja motivoivansa ihmisiä saavuttamaan unelmansa. 

Parikymppinen Jessica Weber on ikuistanut laihdutusprojektiaan Instagram-tililleen siitä asti, kun hän teki laihdutuspäätöksen reilu vuosi sitten.

Yksi naisen viimeisimmistä julkaisuista on kuitenkin herättänyt enemmän keskustelua kuin mikään aikaisempi julkaisu. Nainen jakoi itsestään kuvan lähes 80 kilon painonpudotuksen jälkeen kertoakseen rehellisesti, millaista hänen elämänsä todellisuudessa on nyt suuren laihdutusurakan jälkeen. Se ei ole läheskään yhtä ruusuista kuin voisi kuvitella.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Tämä on todellisuutta! Tämä on minun elämäni! Kun olet laihtunut 80 kiloa, iho ei palaudu takaisin, nainen kirjoittaa kuvan yhteydessä.

"En aio vihata vartaloani enää"

Nainen kertoo julkaisseensa kuvan näyttääkseen ihmisille rehellisesti, miten ylipaino ja laihduttaminen ovat vaikuttaneet hänen vartaloonsa viime vuoden aikana. Sen lisäksi, että nainen haluaa näyttää, mitä hänen kehonsa on joutunut kokemaan, hän haluaa kertoa, että rakastaa sitä kaikesta huolimatta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Minulle vartalon hyväksyntä tarkoittaa sitä, että rakastat kaikkea kehossasi, vaikka haluaisit muuttaa sitä. Se tarkoittaa, että hyväksyt itsesi siihen asti, kunnes pääset tavoitteeseesi.

Tulevaisuudessa nainen toivoo pääsevänsä leikkaukseen, jossa hänen ylimääräinen ihonsa poistettaisiin. Sitä ennen hän aikoo kuitenkin laihduttaa vielä vähän lisää, mikä tarkoittaa sitä, että hänen täytyy elää tässä todellisuudessa vielä vähän aikaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Olen oppinut elämään sen kanssa, vaikka haluankin laihtua vielä vähän ja päästä leikkaukseen. Tämä on elämääni siihen asti, enkä aio vihata vartaloani enää, Weber toteaa.

Rehellisten kuvien avulla hän haluaa inspiroida ja motivoida ihmisiä saavuttamaan tavoitteensa ja rakastamaan vartaloitaan koko tämän matkan ajan. 

Videolta voit katsoa toisen inspiroivan laihdutustarinan. 

2:50

Lähde: ATTN

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.