Jeremy Clarksonin uusi televisiopesti raivostuttaa: "Hän on töykeä ja sietämätön"

Entinen Top Gear -juontaja tarttui uuteen pestiin Haluatko miljonääriksi? -ohjelman juontajan roolissa.

Jeremy Clarkson nähtiin ensimmäistä kertaa suositun Haluatko miljonääriksi? -ohjelman puikoissa. Clarkson korvasi sarjaa vuosina 1998–2014 juontaneen Chris Tarrantin ja juontaa tänä vuonna seitsemän jaksoa sarjan 20-vuotisjuhlan kunniaksi.

Clarkson sai vuonna 2015 potkut BBC:lta lyötyään Top Gear -ohjelman tuottajaa. Sittemmin hän on juontanut omaa The Grand Tour -televisio-ohjelmaa.

Kohua aiheuttaneen juontajan tarttuminen suositun Haluatko miljonääriksi? -ohjelman puikkoihin jakaa ihmisten mielipiteitä. Muun muassa hänen käytöstään kilpailijoita kohtaan kritisoitiin.

– Niin monia aloittelevia televisiojuontajia, joita olisi voitu käyttää, mutta ei. Annetaan pesti sille, joka on rasisti ja löi tuottajaa.

– Kuinka alentava ja töykeä Clarkson oikein on? Tämä on suora lähetys ja selkeästi hermostuttava kilpailijalle. Hän myös puhuu liikaa.

– Hyvä ohjelma pilattiin laittamalla Jeremy Clarkson juontajaksi. Hän on niin töykeä ja sietämätön.

Clarkson ei kuitenkaan vastaanottanut pelkkää negatiivista palautetta. Moni tuntui nauttivan miehen tyylistä ja häntä ylistettiin edeltäjäänsä paremmaksi useaan otteeseen.

– Kuka Chris Tarrant? Tykkäilen Jeremy Clarksonista Haluatko miljonääriksi? -ohjelmassa.

– Jos et pidä Jeremy Clarksonista, älä katso ohjelmaa, on olemassa paljon muitakin viihdyttäviä televisiokanavia. Mielestäni hän on mahtava.

– Clarkson on jo nyt paljon parempi kuin Tarrant.

Juontajamuutoksen lisäksi sarjaan tuli uusi oljenkorsi, kysy juontajalta. Lisäksi kilauta kaverille osiossa puhelimen päässä odottavat apurit ovat ohjelman tuottajien seurassa, estäen heitä täten käyttämästä googlea.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat