Jeremy Clarkson jatkaa BBC:llä – palaa ruutuun huhtikuussa

BBC:n Top Gear -ohjelmasta potkut saanut juontaja Jeremy Clarkson nähdään pian taas ruudussa.

BBC tiedotti keskiviikkona, että Jeremy Clarkson tullaan näkemään Have I Got News For You -uutisvisailuohjelmassa. Suomessa nähtävä Uutisvuoto pohjautuu kyseiseen visailuformaattiin.

Clarkson tullaan näkemään ohjelman vierailevana isäntänä 24. huhtikuuta.

–  Jeremyllä ei ole enää sopimusta Top Gearin kanssa, mutta se ei estä häntä toimimasta BBC:n leivissä, kanavan edustaja kommentoi.

Clarkson on aiemminkin nähty Have I Got News for You -ohjelmassa. Miehen temperamenttia todistettiin ohjelmassa vuonna 2008, kun hän heitti kynän kapteenina toiminutta Ian Hislopia pain. Mies sai kynästä haavan kasvoihinsa.

Clarkson sai potkut Top Gear -ohjelmasta hyökättyään tuottajan kimppuun. Tiistaina uutisoitiin, että North Yorkshiren kreivikunnan poliisi lopetti tapauksen tutkinnan uhriksi joutuneen Oisin Tymonin ilmoitettua, että hän ei halua nostaa syytteitä Clarksonia vastaan.

BBC on kertonut Top Gearin jatkuvan ilman suosikkijuontajaa. Tosin ohjelman juontajapoppoon kokoonpanosta ei ole tietoa. Clarkson tullaan kuitenkin näkemään ohjelman ympärille rakennetulla Top Gear Live -kiertueella.

Lue myös:

    Uusimmat