Mainos

Jennifer Aniston tykkää rakastua

Näyttelijätär Jennifer Aniston myöntää pitävänsä rakastumisen tunteesta. – Rakkautta ei voi hallita, eikä sitä voi valita, nainen hehkuttaa.

Frendit-sarjasta tunnettu Jennifer Aniston kertoo rakastavansa sitä tunnetta, kun perhoset pyörivät vatsassa ja on juuri rakastumassa.

Tähdellä on ollut epäonnea rakkaudessa: erottuaan Brad Pittistä hän on seurustellut muun muassa näyttelijä Vince Vaughnin ja muusikko John Mayerin kanssa, mutta suhteet eivät ole kestäneet. Aniston vakuuttaa, että ei ole luopunut toivosta.

– Rakkaus on meidän suurin haasteemme. Rakkautta ei voi hallita, eikä sitä voi valita. Uskon, että rakkaus valitsee sinut. Sille täytyy olla avoin, kuten minä olen. Rakkauden pitäisi olla spontaania, Aniston toteaa.

41-vuotiaan näyttelijättären rakkauselämästä on uutisoitu lehdissä ahkerasti. Aniston ei siitä välitä, vaan itse asiassa hänestä on hauskaa lukea juorulehtiä.

– Minusta on mukavaa lukea lehdistä, millaista rakkauselämäni on. Minusta on kirjoitettu niin paljon, että se alkaa olla minulle jo yhdentekevää!

MTV3/Helmi

Lähde: FemaleFirst.co.uk

Kuva: WireImages/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.