Jenni Vartiainen raottaa IS:lle vauva-arkeaan koronan runtelemassa New Yorkissa: "Olen todella onnekas"

2:32
Jenni Vartiainen kertoi MTV Uutisten haastattelussa kokemuksiaan taitoluisteluvalmennuksesta

Laulaja Jenni Vartiainen kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa arjestaan New Yorkissa. Kevättä leimasi koronavirus, mutta samalla iloa elämään on tuonut esikoispoika.

Koronaviruksen läsnäolo on värittänyt Suomen menestyneimpiin artisteihin kuuluvan Jenni Vartiaisen, 37, kevättä kenties enemmän kuin monen muun kohdalla. Artisti asuu miehensä ja lokakuussa syntyneen pienen poikansa kanssa New Yorkissa, joka oli keväällä yksi Yhdysvaltain pahimpia koronapesäkkeitä.

Vartiainen kertoo nyt Ilta-Sanomille antamassaan haastattelussa hurjasta keväästään.

– Vaikka New Yorkissa tilanne on rauhoittunut huomattavasti viime keväästä, ei edelleenkään voi täysin antautua elämälle tuolla ulkona, laulaja kertoo lehdelle.

Suomessa edellisen kerran Emma-gaalassa nähty Vartiainen kertoi keväällä sosiaalisessa mediassa kantaneensa huolta myös Suomessa olevista läheisistään.

– Seuraan tiiviisti Suomen tilannetta ja on huoli, kuinka siellä pärjätään, artisti kirjoitti Instagramissa maaliskuussa.

Ilta-Sanomien haastattelussa hän kuitenkin korostaa nyt, että hänen perheellään kaikki on kunnossa, vaikka Yhdysvalloissa koronatilanne ei ole vielä rauhoittunut. Samalla hän raottaa hieman arkeaan alle vuoden ikäisen lapsen äitinä, sillä se on tehtävä, johon hän on viime aikoina enimmäkseen paneutunut.

– Meillä on kotona kaikki tosi hyvin. On ollut ihanaa, että on tämä pieni valo vierellä koko ajan. Olen siis todella onnekas, että lähellä on kaikesta huolimatta paljon myös onnen aiheita, Vartiainen kertoi IS:lle.

Muun muassa jättihitistään Missä muruseni on muistettava artisti paljasti kuitenkin haastattelussa tekevänsä New Yorkin kotistudiossaan myös uutta musiikkia.

– Musiikinteko tuo ihanaa vaihtelua arkeen, mutta en pidä julkaisun kanssa kiirettä, kun Suomeen matkustaminenkaan ei ole lähiaikoina mahdollista.

Vartiainen kertoi talvella Emma-gaalassa tehneensä etänä kotoaan käsin myös yhteistyössä Elastisen kanssa toteutetun Epäröimättä hetkeäkään -kappaleen.

– Minulla on kotona pieni kotistudio, joten pystyin äänittämään itse. Me teimme kappaleen nykyaikaisesti hyödyntäen nykytekniikkaa, hän kertoi MTV Uutisille punaisella matolla.

– Se meni tosi hyvin. Ihan kuin olisimme olleet samassa tilassa, totta kai, kun meillä oli livelähetys käynnissä koko ajan. Se oli hieno kokeilu ja toimi hyvin.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja