Jenna

#bbjenna
HTTP Status 404 – Not Found

HTTP Status 404 – Not Found

 

Jenna

Syntymävuosi: 1995, 19v

Horoskooppimerkki: Kaksonen

Siviilisääty: Sinkku

Kotikaupunki: Ylitornio

Ammatti tai koulutus: Parturi-kampaajaopiskelija

Pituus: 157cm

Perheenjäsenet:

Äiti, isä, 3 pikkusiskoa ja 2 pikkuveljeä

Harrastukset: Silloin tällöin lenkkeily ja salilla käyminen

Lemmikkieläimet: Chihuahua Bruno

Haaveammatti lapsena: Laulaja tai näyttelijä tietekki

Haaveilen: Asumisesta ulkomailla, kivaa työtä tehdessä, että elämä ois ko elokuvissa. Kaikestahan saapi aina haaveilla!

Mottosi: Never regret anything that once made you smile 

Kuvaile tavallinen päiväsi arkena?

Aamu normaalisti alkaa torkuttamisella, olen niitä ihmisiä, jotka eivät herää vain yhdellä puhelimen pärisemisellä vaan lyön herätyksen kylmän viileästi kiinni ja jatkan makoisasti unia. Joskus hyvällä tuurilla herrään 20 minuuttia aikaisemmin ko linkkari lähtee koulua kohen, ja joskus sitte taas 20 minuttia jälkheen ko linkkari on jo lähteny sitä koulua kohen, ja sitte menen myöhässä.

Aamupala ei kuulu minun aamurutiineihin ko sitä en koskaan jouva tekehmään, joten aamupäivä koulussa kulluu känkkäränkkä tuuleella maha kuristen. Koulupäivä sujuu niinkö ylleensäkki, hiusten parissa aina kello nelhjään saakka.

Koulun jälkheen painelen suorinta tietä kämpile, syön välistä jäähneen aamupalanki eestä ja todennäkösesti kulutan loppuillan kavereitten kans. Nukkuminen ruukaa aina himpun verran venähtää ja treffit nukkumasan kans on siinä kolmen neljän paikheila... Repeat! 

Kuvaile tavallinen päiväsi viikonloppuna?

Nukun niin pitkään ko uni riittää, ja herätyskello ei todellakhaan ole lähimaillakkaan. Nyt kesän viikonloput on kylläki menny joka perjantai- ja lauantaiyö töissä. Mutta jos ei töitä ole, minut löytää todennäköisemmin baarista.  

Mitkä ovat elämäsi kolme suurinta saavutusta?

En koe tehneeni elämäni aikana suuria saavutuksia, eihän mulla ole eläämääkhään takana ko 19 vuotta. Mutta tähän mennessä suurimpia on varhmaan peruskoulusta pääsy, vaikka ehotki kävin suorittamassa ja jännätä sai pääseekö sieltä ees pois. Mutta eiköhän niitä saavutuksia vielä tässä vuosien varrella kerry!

Mitkä ovat parhaat puolesi ja piirteet, joilla erotut muista?

Olen sosiaalinen ja helposti lähestyttävä.

Olen aikalailla kaveriporukkani kovaäänisimpiä ja menevimpiä ihmisiä. Joka harvoin kieltäytyy lähtemisistä ja päähänpistoksista.

Mitkä ovat huonoimmat puolesi?

En välttämättä aina ajattele mitä sylki suuhun tuopi, ja vastako olen ne äähneen sanonu niin alkaa raksuttahmaan, että oijoi, nyt taisin sanoa vähän ajattelemattomasti.

Mitä näet itsesi tekemässä kymmenen vuoden kuluttua?

En oikhen tiä, olen ihminen joka ei hirveästi pysy yhessä paikkaa ja yritän koko ajan luoda itele uusia kiinnostuksen kohteita ja aktiviteettejä. En yhtään ossaa sanoa olenko ees tällä maapallon puoliskolla silloin. Mutta jos kaavojen mukhaan mentäisiin, niin varhmaan sitte oisin se jolla on omakotitalo, perhe, farmarivolvo ja se kultanen noutaja, tai no minun tapauksessa chihuahua.

Mikä on repäisevin asia, jonka olet elämässäsi tehnyt?

Olen kyllä hullut ja viisaat tehny, mutta ehkä kaikista jännittävin ja miehleenpainuvin juttu on tämä Big Brotheriin hakeminen. 

Kuka on elämäsi tärkein henkilö ja miksi?

Ehottomasti mummo, se auttaa tilanteessa ko tilanteessa ja mumetsu ei minua misthään tuomitte (paitsi jos se oikeasti suuttuu jostaki). Se mitä mummosta ei löyvy, sitä ei tarvita.

Jos saisit viettää päivän kenen tahansa ihmisen kanssa maailmassa, kenet tapaisit ja miksi?

Helpoin kysymys tähän mennessä! Ehottomasti ja hetkeäkhään miettimättä Vastaan Justin Bieber! Ja sen takia, että vaikka tässä pitäs kohta puolin alkaa käyttäytyhmään ko aikunen (ainaki äitin mielestä), niin mie en vain pääse yli enkä ympäri siittä kuinka ihana Justin Bieber on!

Mitä kadut elämässäsi?

Päälimmäisenä kadun lukion kesken jättämistä, sillä tänä kevhäänä oltais juhlittu myös niitä minun ylioppilasjuhlia. Mutta tottakai niitä virheitä on tullu tehtyä useampaanki otteesseen, mutta eipä niitä vanhoja vaikuta muistella.

Millainen on ihannemiehesi tai -naisesi? Voit antaa esimerkiksi julkkiksen.

Vastaus löytyy tähän aijemmasta vastauksesta, eli Justin Bieber.

Mitä ominaisuuksia arvostat eniten toisissa ihmisissä?

Tärkeämmäksi mulle kaikista on tullu se, että pystyy olemaan rehellinen tilanteessa ko tilanteessa, vaikka se oiski vaikeaa. 

Minkälaisia ihmisiä et voi sietää?

Omahyväisiä, jotka ei välitä muista, vaan kattovat vain ommaa napaa.

Miksi hait BB-taloon?

Silloin, ko kavereitten kans ollaan BB:tä kateltu, niin olen jo silloin sanonu, että hetikko kaheksantoista täytän niin miehän tuonne haen. Ja onhan se nyt varmasti siisti kokemus! Mutta olen ihminen joka tykkää haasteista, ja tästä tempauksesta koen haastetta saavani!

Mitä et missään nimessä tekisi talossa?

Mitään semmosta, mikä satuttais oikeasti minun läheisiä... Enkä söis mittään limasia ötököitä

Mitä kolmea asiaa sinulla tulee talossa ollessasi eniten ikävä ulkomaailmasta?

Puhelin on aika paha, mutta enköhän mie ilman sitä kuitenkin selviä. Elikkä vastaan tähän että perhettä, kavereita ja koiravauvaani.

Minkälaisista asioista todennäköisesti hermostut talossa?

Jos minua ärsytethään tahallaan, se on aivan käsittämättömän raivostuttavaa.

Minkälaiset asiat saavat sinut ilahtumaan talossa? Kivat viikkotehtävät ja hauskat pippalothan ne ilahtuttaa aina!


Mihin käyttäisit BB:n voittorahat?  

Osan ainaki käyttäisin kivaan lomamatkaan, joka olisi vähiintään kolme viikkoa kestävä. Mutta en ole sen kummemmin sitä miettiny, kyllä niile ainaki fiksu käyttötarkotus löytyis. 


Jennan meikki on tehty Iberon meikkisiveltimillä ja meikkaustarvikkeilla. Koruina Jennalla on Iberon syksyn Praha-malliston kaulakoru. www.ibero.fi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja