Mainos

Jeltsinin tila vakaa

Venäjän presidentti Boris Jeltsin joutuu lepäämään vielä kolme viikkoa toipuakseen virustulehduksestaan, sanoivat Kremlin lähteet Moskovan kaiku -radioasemalle tänään.

Nimettömänä esiintyneiden lähteiden mukaan ei ole vielä selvää, viettääkö Jeltsin koko toipilasaikansa Barvihan parantolassa Moskovan ulkopuolella. Jeltsin on työskennellyt asiakirjojen parissa, mutta vie vielä aikaa ennen kuin hän voi palata normaaliin kiireiseen aikatauluunsa. Presidentin hallintovirkamiehet eivät tänään halunneet kommentoida radioaseman tuoretta uutista. Vain vähän aiemmin Kremlistä kerrottiin, että Jeltsinin tila on vakaa.

Presidentin tiedottaja sanoi tuolloin, että Jeltsin on toipunut sairastamastaan virustaudista tasaista tahtia. Jeltsinin ruumiinlämpö oli jo tänään normaali eikä hänen keuhkoistaan kuulunut enää rohinaa. Lääkärit ovat kuitenkin kehottaneet Jeltsiniä pysyttelemään sisätiloissa Moskovassa vallitsevan korkean pakkasen vuoksi, tiedottaja kertoi. Jeltsin parantelee oloaan Moskovan lähistöllä sijaitsevassa Barvihan sairaalassa.
(STT-Reuters-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.