Mainos

Jeltsin työskentelee maaseutuasunnollaan

Presidentti Boris Jeltsin työskentelee tänään maaseutuasunnollaan Moskovan ulkopuolella eikä todennäköisesti käy Kremlissä, kertoi presidentin lehdistötoimisto.

Jeltsin peruutti alkuviikosta Hollannin -matkansa lääkäreiden määräyksestä, mutta hänen on edelleen määrä tavata Ranskan presidentti Jacques Chirac sunnuntaina Moskovassa.

Clinton uskoo tapaavansa Jeltsinin maaliskuussa

Yhdysvaltain presidentti Bill Clinton sanoi eilen uskovansa, että hän tapaa Jeltsinin suunnitelmien mukaan maaliskuussa. Amerikkalaislähteiden mukaan on kuitenkin mahdollista, että johtajat eivät Jeltsinin terveydentilan vuoksi tapaakaan Yhdysvalloissa vaan jossakin lähempänä olevassa kolmannessa maassa.

Clinton kuvasi Valkoisessa talossa pitämässään tiedostustilaisuudessa tulevaa huipputapaamista erittäin tärkeäksi. Listalla on hänen mukaansa useita taloudellisia ja turvallisuuspoliittisia kysymyksiä, mm. Naton laajentuminen. Clinton painotti myös, ettei hänellä ole mitään syytä olla uskomatta tietoihin, joita Kreml on antanut Jeltsinin terveydentilasta.

Venäjän pääministerin Viktor Tshernomyrdinin on määrä neuvotella Yhdysvaltain varapresidentin Al Goren kanssa ensi viikolla Washingtonissa mm. tulevan huipputapaamisen yksityiskohdista.
(STT-Reuter)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.