Jean Todt vieraili viime viikolla Michael Schumacherin luona – antoi salamyhkäisen lausunnon omasta roolistaan: "Voin vain pysyä lähellä, kunnes pystyn tekemään jotain"

FIAn puheenjohtaja Jean Todt kertoo vierailleensa Michael Schumacherin luona tämän Sveitsin-kodissa.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Toscanan GP suorana 11.-13.9.
Pe: 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Toscanan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Schumacher on pysytellyt poissa julkisuudessa aina siitä lähtien, kun hän joutui vakavaan lasketteluonnettomuuteen joulukuussa 2013.

Todt työskenteli Schumacherin kanssa Ferrarilla vuosina 1996–2006, ja hän on yksi harvoista ihmisistä, jotka ovat saaneet tavata seitsenkertaista F1-maailmanmestaria.

– Näin Michaelin viime viikolla. Hän taistelee, Todt sanoo BT Sports -sivuston mukaan uutistoimisto Press Associationin tuoreessa haastattelussa.

– Hyvä Jumala, tiedämme, että hän joutui kamalaan ja valitettavaan onnettomuuteen, joka on aiheuttanut hänelle paljon ongelmia, mutta hänellä on vierellään upea vaimo, lapset ja hoitajia. Voimme vain toivoa parasta hänelle ja hänen perheelleen.

Omaa rooliaan Todt kuvailee jokseenkin salamyhkäisesti.

– Minä itse voin vain pysyä heidän lähellään, kunnes pystyn tekemään jotain, ja sitten aion tehdä sen.

Todt puhui Schumacherista myös heinäkuussa ajetun Unkarin GP:n yhteydessä. Tuolloin hän sanoi käyneensä katsomassa Schumacheria ja toivovansa, että tämä voisi jossain vaiheessa esiintyä taas julkisuudessa.

Lue myös:

    Uusimmat