Toto Wolff kulkenut sumussa kaksi päivää Niki Laudan poismenon jälkeen: ”Oloni on kuin zombiella”

Pitkäaikaisen työparinsa menettänyt Mercedeksen tallipomo Toto Wolff kaipaa Niki Laudaa ennen kaikkea ystävänä. Paluu F1-kisatoimiin tuntuu siksi erityisen vaikealta.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Monacon GP suorana 23.-26.5.
To: 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Monacon GP klo 16.10, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa​​​​​​​

Wolff puhui torstaina medialle tiedotustilaisuudessaan. Itävaltalaisten välillä oli vuosien ajan tiivis side, joka katkesi viime kesänä Laudan jäätyä pois keuhkonsiirtoleikkauksen takia. Siitä hän ei koskaan toipunut, vaan menehtyi maanantaina 70 vuoden iässä.

– Tämä on meille vaikeaa ennen kaikkea ystävänä. Ei ole kovin helppoa palata kilpailemaan, Wolff totesi selvästi surun väsyttämänä.

– Olemme kaivanneet Nikiä joka kisassa viime kauden lopusta asti, jolloin hän sairastui. Minulle vaikeinta on, etten pysty enää tapaamaan häntä, lähettelemään tekstiviestejä tai saamaan hänen palautettaan.

Elämä kuitenkin jatkuu, ja myös F1-kausi tänä viikonloppuna Monacossa. Laji menetti Wolffin mukaan Laudassa yhden suurimmista – ehkä suurimman ikoninsa.

– Viimeiset 48 tuntia ovat olleet kamalat. Oloni on kuin zombiella. Selailen vain kuvia ja huomaan olevani kyynelissä aina puolen tunnin välein, koska hän ei ole enää lähettyvillä, Wolff tunnusti.

– Olemme mielestäni menettäneet sen, mikä oli formula ykkösten sydän ja sielu, Wolff lisäsi.

Lue myös:

    Uusimmat