"Michael Schumacher ei puhu" – sivustot: ex-tallipomon ex-vaimo puhui F1-legendasta tosi-tv-ohjelmassa

Benettonin ja Renault'n tallipäällikkönä toimineen Flavio Briatoren ex-vaimon kerrotaan väittäneen, että pian seitsemän vuotta sitten sattuneessa lasketteluonnettomuudessa vakavasti loukkaantunut Michael Schumacher ei kykene puhumaan. Seitsenkertaisen F1-mestarin terveydentila on pidetty viime vuodet visusti pimennossa.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Venäjän GP suorana 25.-27.9.
Pe: 1. harjoitukset klo 10.55, 2. harjoitukset klo 14.55
La: 3. harjoitukset klo 11.55, aika-ajot klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 14.00
Su: Venäjän GP klo 14.05, ennakkotunnelmat klo 13.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Briatore ja italialainen malli ja tv-kasvo Elisabetta Gregoraci avioituivat vuonna 2008 ja erosivat vuonna 2018. Heillä on yksi yhteinen lapsi.

Muun muassa Grandpx.news- ja GP Today-sivustot kertovat nyt Gregoracin osallistuvan parhaillaan Italiassa Big Brother -tosi-tv-ohjelmaan.

Kun toinen ohjelmassa mukana oleva henkilö oli kysynyt Gregoracilta Schumacherin voinnista, tämän kerrotaan vastanneen, että: "Hän ei puhu. Hän kommunikoi silmillään. Vain kolme ihmistä saa käydä tapaamassa häntä."

Gregoracin kerrotaan myös väittäneen, että Schumacherin perhe on asettunut Espanjaan. Schumacherien tiedetään asuneen pitkään Sveitsin Glandissa, heidän Genevejärven rannalla sijaitsevassa kodissaan, josta on rakennettu sairaala F1-legendan toipumisen edistämiseksi.

Briatore toimi Schumacherin esimiehenä tämän ajaessa Benettonilla vuosina 1991–1995. Schumacher voitti Briatoren alaisuudessa maailmanmestaruuden vuosina 1994 ja 1995. Vuonna 1995 Benetton voitti valmistajien maailmanmestaruuden.
Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja