Mainos

Mika Häkkiseltä huomaavaisia sanoja Michael Schumacherista – "Olen aina valmis auttamaan"

3:54

Mika Häkkinen seuraa Michael Schumacherin tilannetta taustalta, mutta on tarpeen tullen valmis auttamaan entistä kilpakumppaniaan.

Pääkuvan videolla C Moren juttu vierailusta Michael Schumacher -museoon.

MAINOS

F1-kausi suorana C Morella – Venäjän GP viikonloppuna

Perjantai: Harjoitukset klo 10.55 ja 14.55
Lauantai: Harjoitukset klo 11.55, aika-ajo klo 14.55
Sunnuntai: Venäjän GP klo 14.00, ennakkotunnelmat klo 12.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

C Moren sivulle pääset tästä

Schumacherin perheen elämä koki dramaattisen käänteen joulukuussa 2013, kun F1-mestari sai vakavan päävamman lasketteluonnettomuudessa. Michael Schumacherin nykyisestä terveydentilasta ei ole tarkkaa tietoa, sillä perhe on pysynyt vaiti entisen huippukuskin toipumisesta.

Häkkinen taisteli Schumacherin kanssa radalla maailmanmestaruuksista 1990- ja 2000-luvun taitteessa. Kaksikon välillä vallitsi tuolloin syvä kunnioitus.

Suomalaislegenda on kunnioittanut myös Schumacherien yksityisyyttä tapaturman jälkeen. Hän ei ole halunnut udella tietoja entisen kilpaveljensä terveydentilasta.

– En esitä kysymyksiä Michael Schumacherista, sillä asia on niin yksityinen. Jos voin jotenkin auttaa, olen aina valmis siihen, mutta muulla tavalla en asiaan tartu, Häkkinen totesi Sveitsin CNN:n haastattelussa.

Schumacher-nimi on kuitenkin pysynyt vahvasti moottoriurheilussa, sillä Michaelin 19-vuotias Mick-poika johtaa tällä hetkellä Euroopan F3-sarjaa. 

Mick Schumacher on noussut loistavan loppukautensa ansiosta jo F1-huhuihin, mutta ura jatkuu ensi vuonna todennäköisesti F2-sarjassa. Häkkinen näkee nuoremmassa Schumacherissa potentiaalisen F1-kuskin.

– Tunne Mickin, ja hän on erittäin vahva luonne. Hän ei pelkää. Uskon, että tuo luonne auttaa häntä myös oppimaan nopeasti. Uskon, että hän pystyy ajamaan F1-sarjassa jonakin päivänä, maailmanmestaruutta 1998 ja 1999 juhlinut Häkkinen summaa.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja