Jättisensaatio! Porto-tähden huippuilta passitti Juventuksen laulukuoroon

Porto eteni Mestarien liigan puolivälieriin pudottamalla Juventuksen jatkosta jatkoajan jälkeen vierasmaalisäännön turvin yhteismaalein 4-4. Toinen osaottelu päättyi Juventuksen 3-2-voittoon.

Avausosan 1-2-lukemin hävinnyt Juventus sai kylmää vettä niskaansa avausjaksolla, kun Sergio Oliveira iski Porton yhteismaaleissa jo 3-1-johtoon rangaistuspotkusta.

Juventus aloitti kirinsä kuitenkin nopeasti toisen jakson alussa, kun Federico Chiesa onnistui maalinteossa.

Tovia myöhemmin kuvaan astui Porton Mehdi Taremi, joka hölmöili itsensä kahdella keltaisella kortilla ulos. Ensin Taremi rikkoi maalinteossa onnistunutta Chiesaa kortin arvoisesti.

Pari minuuttia myöhemmin Taremi hölmöili pahemman kerran, kun hän potkaisi pallon vihellyksen jälkeen voimalla ulos kentältä, minkä johdosta hän sai toisen keltaisen korttinsa ja joutui suihkuun.

Juttu jatkuu videon jälkeen

Juventus käytti ylivoiman hyödykseen, kun Chiesa iski illan toisella osumallaan isännät tasoihin venyttäen ratkaisun samalla jatkoajalle.

Jatkoajallakin nähtiin draamaa, kun Oliveira laukoi komean vapaapotkuosuman siirtäen Porton kiinni jatkopaikkaan. Juventus kuitenkin kuittasi osuman nopeasti Adrien Rabiotin osumalla.

Lisäosumia ei nähty, joten Juventus putosi vierasmaalisäännön turvin jatkosta. Porto eteni puolivälieriin yhteismaalein 4-4.