Erling Braut Haaland johdatti Dortmundin jatkoon – toinen puoliaika tarjosi hurjia tapahtumia

Borussia Dortmund eteni Mestarien liigan puolivälieriin kukistamalla Sevillan yhteismaalein 5-4. Tiistainen kamppailu päättyi 2-2-tasapeliin.

Dortmundin suurin sankari oli Erling Braut Haaland, joka tykitti otteluparin aikana peräti neljä osumaa Sevillan verkkoon.

Avausosassa kahdesti verkkoa heiluttanut Haaland jatkoi samalla maalitahdilla myös toisessa osassa. Norjalaistähti iski avausjaksolla Marco Reusin komeasta esityöstä. Toisella puoliajalla Haaland iski pallon verkkoon rangaistuspotkusta uskomattoman tapahtumasarjan jälkeen.

Sevilla sai vielä kirin käyntiin, kun Youssef En Nesyri upotti pallon sisään niin ikään rangaistuspotkusta. Lisäajan kuudennella minuutilla En Nesyri osui toistamiseen.

Aika loppui kuitenkin Sevillalta kesken, joten Dortmund eteni jatkoon yhteismaalein 5-4.