Jättimäinen Bruno-kissa löysi uuden kodin – vaativa lemmikki juo vettä vain, jos se on kaukana ruoasta

0:45

Lihava Bruno-kissa löysi uuden kodin!

Venäjänsinisen kissarodun yksilöt painavat normaalisti noin nelisen kiloa, mutta Bruno-kissa on toista maata: jättimäisella kissalla on painoa peräti päälle 11 kiloa.

Bruno omaa myös muita hullunkurisia ominaisuuksia. Kissalla on muun muassa normaalia enemmän varpaita, joiden avulla hän pystyy seisomaan pitkiäkin aikoja paikallaan.

Hienohelma etsi kotia tositarkoituksella

Brunon sanotaan olevan erittäin nirsoa sorttia. Se ei esimerkiksi suostu syömään, ellei joku ole samaan aikaan silittämässä häntä.

Se myös kieltäytyy hörppimästä vettä, ellei kuppi ole eri huoneessa tarjoillun ruoan kanssa.

Kaiken lisäksi se on erittäin hellyydenkipeä ja tarvitsee omistajansa huomiota jatkuvasti.

Kodittomien eläinten pelastuskeskus Wright Way Rescue etsi nirsoilevalle jättikissalle kotia tositarkoituksella. Yritys julkaisi Brunon vaatimuslistan kokonaisuudessaan Facebookissa ja siitä tuli välitön somehitti.

Kissa löysi rakastavan kodin

Pian Bruno löysikin oman loppuelämän kotinsa. Muun muassa ABC7 uutisoi, että vaikka kissan halusi omakseen monikin, Chicagon South Loopissa asuvan pariskunnan hakemus pomppasi silmään.

Pariskunta teki vaikutuksen lähettämällä pelastuskeskukselle laulun nimeltä "Gimme That Fat Cat" eli suomeksi "Anna minulle se lihava kissa". Uusi perhe kertoo rakastavansa Brunoa sellaisena kuin se on – mutta dieetille se joutuu silti.

Olisitko sinä ottanut Bruno-kissan omaan kotiisi? Katso video hassusta kaverista yläpuolelta!

Lähde: ABC7

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja