Jätskiautot tulevat taas – tällainen on uusi tunnari, kuuntele!

Jäätelöautot ilmestyvät taas katukuvaan, kun Suomen Jätskiauto Oy aloittaa toimintansa maaliskuussa.

Jäätelöautojen tuttu luritus hiljeni viime elokuussa, kun Suomen Kotijäätelö lopetti toimintansa kannattamattomana. Kotijäätelö ehti toimia Suomessa yli 20 vuotta. Tämä ei kuitenkaan ollut viimeinen naula jäätelöautojen arkkuun, sillä nyt Suomessa on aloittamassa uusi kotiovelle jäätelöä kuskaava yritys. Suomen Jätskiauto Oy aloittaa toimintansa maaliskuussa ja yrityksen takana on monia Kotijäätelöstä tuttuja nimiä.

Jätskiauto kuljettaa myös pakastepizzaa

Suomen Jätskiauto Oy on sataprosenttisesti suomalaisomistuksessa ja perustuu paikalliseen franchising yrittäjyyteen. Jäätelötuotteiden lisäksi Jätskiauto kuljettaa myös erilaisia pakasteita lähelle kotiovia. Tuotevalikoimasta löytyy muun muassa pieniä pakastepizzoja ja Myllyn Parhaan pakastetuotteita.

Jätskiautolla on oma suomalaisten toivemakujen pohjalta suunniteltu tuotevalikoima. Jätskiauton jätskit valmistetaan EU:n alueella eri tehtaissa vuosittain tehtävien valmistussopimuksien mukaan.

Myyntireittejä tulee aluksi olemaan Uusimaalla, pääkaupunkiseudulla, Kymenlaaksossa, Etelä-Karjalassa, Päijät-Hämeessä, Hämeessä, Pohjois-Karjalassa, Pohjois-Savossa, Itä-Savossa, Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa.´

Jätskiautoilla uusi tunnari

Pääkaupunkiseudulla Jätskiauto Oy:n toiminnasta vastaava Seppo Tumppila uskoo vakaasti, että toiminnasta saadaan kannattavaa. Aiemmin Tumppila oli toimitusjohtaja Uudenmaan Jäätelö Oy:ssä, joka toimi Uudellamaalla Kotijäätelö-ketjussa.

– Panostamme suomalaisuuteen ja paikallisuuteen. Meillä on vakaa usko siihen, että saamme toiminnan kannattavaksi. Yksi syy tähän on tietysti se, että toimimme vain sesonkiaikaan, maaliskuun puolesta välistä syyskuuhun. Toiminta ei siis ole ympärivuotista, Tumppila kertoo Makuja-sivustolle.

– Lisäksi meillä on erittäin kilpailukykyiset tuotteet ja hinnat, Tumppila lupaa.

Uuden Jätskiauton tunnusmelodian ovat tehneet Jarno Kasper ja Raine Kasper. Tunnusmelodian voi kuulla ensimmäistä kertaa livenä perjantaina Oulun seudulla, kun ensimmäiset Jätskiautot lähtevät liikenteeseen.

Voit kuunnella uuden tunnarin jo ennakkoon tästä:

Petra Kiiski, petra.kiiski@mtv.fi

Lue myös:

    Uusimmat