Jatkuvasti parjattu F1-kuski lataa takaisin: "Kuinka tyhmä tallipäällikön sitten täytyy olla?"

Läpi uransa F1-fanien pilkallisen arvostelun kohteena ollut Haas-tallin kuljettaja Romain Grosjean on oppinut elämään jatkuvan kiusanteon kanssa.

Grosjean, 34, on ajanut F1-sarjassa jo 11 kauden ajan. Hän kertoi viime viikolla F1-toimittaja Will Buxtonin isännöimässä Instagram-livessä kohtaamastaan kritiikistä.

– Jos he sanovat, että olen surkea kuljettaja, niin kiva, ehkä olen surkea kuljettaja, mutta olen ajanut 169 GP:tä, Grosjean muistuttaa.

– Jos olisin niin huono, niin ajatelkaa, kuinka tyhmä tallipäällikön täytyy sitten olla pitääkseen minut autossa.

Grosjean ristittiin uransa alkuvaiheilla nopeasti ”Crashjeaniksi” lukuisten hölmöilyidensä ja malttamattomuudesta johtuneiden kolareidensa takia. Tuo maine ei ole ikinä karissut hänestä, ja vastaavia tilanteita sattuu yhä kokeneellekin ranskalaiskuskille.

Haasilla nykyisin ajava Grosjean kertoo ottaneensa palautteen aiemmin huomattavasti henkilökohtaisemmin kuin nykyään.

– Olen käynyt läpi erilaisia vaiheita. Joskus seurasin kommentteja, ja se oli todella kivuliasta, hän myöntää.

– Lopetin siis sen, mitä arvaapa mitä? Pääsin vaiheeseen, jossa totesin, että tiedän täsmälleen, mitä olen tekemässä ja mitä olen saavuttanut formula ykkösissä, kuten myös elämässäni. Ja jos nuo tyypit päättävät olla minua kohtaan tylyjä, voin vastata heille hauskasti.

Grosjean on toisinaan osallistunut keskusteluihin Twitterissä, Facebookissa ja Instagramissa, kun häntä on haukuttu porukalla, vaikka toisinaan töykeä käytös edelleen satuttaa.

– Olen oikeastaan onnellinen siitä, että ihmiset joko pitävät minusta tai eivät. Jos sinulla karismaa kuin osterilla, niin ihmiset eivät välitä.

Lue myös:

    Uusimmat