Kourimiskohussa ryvettynyt F1-kuski kommentoi viimein irvokasta somevideotaan: "En ole ylpeä siitä"

2:06
Muun muassa tällaiset Bahrainissa nähdyt liikkeet ovat lyöneet Nikita Mazepiniin kohukuskin leiman.

Debyyttikauteensa F1-sarjassa valmistautuva Haas-kuljettaja Nikita Mazepin kommentoi sosiaalisessa mediassa julkaisemaansa kohuvideota nyt ensimmäisen kerran sitten lyhyen anteeksipyyntönsä, jonka hän poisti nopeasti.

Mazepinin julkaisema video sai F1-piireissä suorastaan raivoisan vastaanoton, ja suuri joukko lajin seuraajia vaati hänelle potkuja Haasilta. Venäläiskuljettaja oli tehnyt tallin kanssa sopimuksen joitakin päiviä aiemmin.

Haas-tallin johto, omistaja Gene Haas ja tallipäällikkö Günther Steiner, ovat joutuneet kommentoimaan Mazepinin tekemisiä jo useampaan otteeseen, mutta nyt 22-vuotias venäläiskuljettaja on antanut itse ensimmäisen haastattelun joulukuun tapahtumiin liittyen.

– On tärkeää sanoa ääneen, että toimin joulukuussa tapauksen tiimoilta väärin. Otan vastuun siitä, Mazepin sanoo ESPN:n haastattelussa.

– Se oli minulle todella suuri oppimiskokemus, ja voin sanoa, että tiedän tällaisista asioista nyt paljon enemmän kuin aiemmin, joten tästä seurasi myös jotain hyvää.

Mazepiniä pyydettiin täsmentämään, mitä hän on tapauksesta oppinut, mutta hän ei tehnyt niin.

– Ymmärrän, että ihmisten tunteet ovat oikeita ja minun tekoni olivat vääriä. En ole ylpeä siitä, mutta on tärkeää kehittyä.

Mazepin ei omien sanojensa mukaan ole ollut missään tekemisissä videolla esiintyneen naisten kanssa, jonka rintoja hän kosketti.

Viime kaudella F2-sarjassa viidenneksi sijoittunut Mazepin uskoo voivansa palauttaa maineensa teoillaan radalla.

–  Ihmiset, jotka ovat tunteneet minut läpi elämäni, tietävät, kuka olen. On vaikea esittää mitään, ja minä en ole sellainen. Olen oma itseni radan ulkopuolella niin kuin olen aina ollut. Minulla on ylä- ja alamäkiä, mutta se on osa elämää. Mielestäni kilpailemisen pitäisi puhua puolestaan.

– Uskon olevani hyvä ja nopea kilpailija radalla. Odotan innolla sitä, että saan näyttää osaamiseni niille, jotka eivät tällä hetkellä pidä minusta. Toivottavasti se muuttaa käsitykset minusta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja