Mainos

Jarno Mäkelä polvileikkaukseen

Upean tulokaskauden SM-Koriksessa pelannut ja kauden tulokkaaksi todennäköisesti valittava Kouvojen Jarno Mäkelä joutuu seuraamaan loput pudotuspeliesitykset sairasvuoteelta.

Mäkelä loukkaantui pahasti sunnuntaisessa toisessa puolivälierässä Teamware ToPoa vastaan.

Magneettikuvauksissa todettiin Mäkelän polven molempien sivusiteiden revenneen. Mahdollista on myös, että polvesta on eturistiside poikki. Mäkelä joutuu leikkauspöydälle keskiviikkona. Joka tapauksessa edessä on useiden kuukausien pakkolepo.

190-senttinen Mäkelä pelasi SM-runkosarjassa kaikki 32 ottelua ja oli jokaisella kerralla Kouvojen aloitusviisikossa. Pisteitä 23-vuotias tulokas teki 12,9 ottelukohtaisella tahdilla. Mäkelä onnistui kauden mittaa 70 kertaa kolmen pisteen viivan takaa ja oli 46,1 prosentin osumatarkkuudellaan sarjan yhdeksänneksi tarkin kaukoheittäjä.

Kouvot taistelee historiaansa vastaan


Viidettä kertaa peräkkäin mestaruussarjan pudotuspeleissä vastakkain olevien Kouvojen ja Teamware ToPon välinen puolivälieräsarja jatkuu tiistaina. Taistelutantereena toimii Töölön Kisahalli, joka ei kouvolalaisille vierailijoille ole ollut koskaan helppo paikka.

Kouvojen pelaamien seitsemän SM-sarjakauden aikana Kouvot ja ToPo ovat kohdanneet toisensa sunnuntaihin mennessä 33 kertaa, joista helsinkiläiset ovat voittaneet 21. Kouvojen 12:sta voitosta peräti 11 se on saavuttanut kotiluolassaan Mansikka-aholla.

Vain kerran Kouvot on selviytynyt voittajaksi Helsingissä. Temppu tapahtui viime keväänä (30.3.1999), kun Kouvot pudotti Teamware ToPo:n jatkosta pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella edeten aina mestaruuteen saakka.
(MTV3/Koris.net)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.