Mainos

Jarmo Korhonen saa taistella jatkopaikasta tosissaan

Jarmo Korhosen jatko keskustan puoluesihteerinä näyttää olevan vähintäänkin vakavasti uhattuna. Moni puoluekokousedustaja toi kokouksen avauspäivänä perjantaina esille, että juuri puoluesihteeripaikalle on nyt saatava vaihdos. Korhosen katsotaan saaneen niskaansa aiheetontakin kritiikkiä, mutta samalla puolueväki katsoo, että median kanssa pärjääminen on puoluesihteerille välttämätön taito.

- En äänestä Korhosta tällä kertaa, vaikka neljä vuotta sitten äänestin. Korhonen on näyttänyt kyntensä ja on ihan hyvä mies, mutta muutos täytyy saada, arvioi Mauri Häppölä Tuuloksesta Etelä-Hämeestä.

Suomenmaan päätoimittajalle Timo Laaniselle äänensä antavan Häppölän mielestä Korhonen ei ole pärjännyt median kanssa.

- Suurin virhe oli se, että vaalirahoituksista tuotiin tietoja esiin vain pätkittäin. Se olisi pitänyt kerralla hoitaa, Häppölä sanoi.

Korhonen varoitti epäyhtenäisyydestä

Puoluesihteeriehdokkaat käyttivät perjantaina paljon aikaa ihmisten kättelemiseen ja juttelemiseen kokouspaikalla.

Korhonen piti virkansa puolesta avaustilaisuudessa puheenvuoron, jossa hän muun muassa puolusti puolueen rahoitusjärjestelyjä ja niistä kertomista. Hän toi moneen kertaan esille, etteivät muut isot puolueet ole olleet rahoituksensa julkistamisessa läheskään niin aktiivisia ja avoimia kuin keskusta.

Korhonen vetosi puolueen sisäisen yhtenäisyyden puolesta ja tuntui jopa syyllistävän puolueväkeä siitä, että omien joukosta on kritisoitu hänen toimintaansa. Hän varoitti puolueväkeä siitä, että epäyhtenäisenä ei päästä vaalivoittoihin.

Vielä pari vuotta sitten puoluekokouksessa kansaa villinneen Korhosen selvitykset eivät ainakaan nyt saaneet erityisen lämmintä vastaanottoa. Hänen puheenvuoronsa aikaan sali oli puolityhjä, ja vain pieni kannustusjoukko salin perällä huusi tukeaan Korhosen ponnekkaiden iskulauseiden jälkeen.

Joidenkin tuki Korhoselle on vankkumaton. Seinäjoelta Etelä-Pohjanmaalta saapuneelle Sanna Kivilahdelle Korhosen äänestäminen oli selvä asia. Hän muistutti, että Korhonen on näyttänyt kyntensä puolueen rahoituksen kohentajana ja järjestön uudistajana.

- Kukaan muu ehdokkaista ei pysty tekemään puolueen taloudellisen tilan eteen sellaista työtä kuin Jarmo. Se on fakta.

(MTV3 - STT)

Katso Eeva Lehtimäen juttu Lahdesta

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.