Järjetön trendi-ilmiö vuodelle 2019: Valtaviin reppuihin mahtuisi jopa ihminen!

16:04
Mikä on Suomi-muodin uusi musta? Aiheesta keskustellaan videolla.

Vuonna 2019 katukuvassa nähdään kirjaimellisesti valtavia selkäreppuja – ainakin Japanissa, uutisoivat muun muassa The Sun ja Metro.

Mitä isompi, sen parempi, näyttää olevan vuoden 2019 repputyyli. Brittimedioissa on ollut nyt esillä yksi vuoden ensimmäisistä eriskummallisista tyyli-ilmiöistä, nimittäin japanilaisen yrityksen valmistamat ylisuuret reput.

Tässä yhteydessä ylisuuret reput tarkoittavat kirjaimellisesti valtavia reppuja. Niin valtavia, että ne ulottuvat polviin asti ja niiden sisälle mahtuisi vaikka ihminen.

CWF-nimisen yrityksen valmistamat reput ovat keränneet innostusta japanilaisten keskuudessa. Niitä myydään esimerkiksi japanilaisen vähittäiskaupan, Plywoodin kautta.

Sivusto kutsuu jättireppuja nimellä "retkeilijän vaatekaappi".

Vaatekaapiksi repun kokoa voisikin melkein verrata: Sen tilavuus on 180 litraa ja pituus metrin. Toisaalta reppu sopii ainakin yrityksen mukaan hyvin kannettavaksikin: keskellä on ylimääräinen hihna tuomassa lisätukea sekä olkaimissa toppaukset mukavuuden lisäämiseksi.

Yrityksen mukaan valtava reppu sopiikin loistavasti retkeilyyn, suurten tavaramäärien kuljettamiseen sekä tietenkin myös tavaroiden säilyttämiseen kotioloissa.

Erikoisia reppuja saa beigen, oliivin ja mustan värisinä, ja niistä saa pulittaa reilut 200 euroa. Beige näyttää olleen suosituin värivaihtoehto, sillä toistaiseksi se on verkkokaupasta loppu.

Jättisuuret reput voivat saattavat olla ensimmäinen tänä vuonna puhuttava outo tyyli-ilmiö, mutta muistatko vielä nämä helmet viime vuoden syksyltä?

Lähteet: The Sun, Metro

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja