Jared väitti selvittäneensä "kuvottavan totuuden" kodin puhtaista pyyhkeistä – jakoi netissä vaimonsa puhdistusniksin

Siivouskuningatar Auri, 27, nousi otsikoihin siivottuaan Tinder-deitin kotia tuntikausia – tällaisen käsittelyn toimittajan koti sai 5:49
Siivouskuningatar Auri, 27, nousi otsikoihin siivottuaan Tinder-deitin kotia tuntikausia – tällaisen käsittelyn toimittajan koti sai!

Jared jakoi itseään järkyttäneen siivouskikan, mutta netissä ehdittiin jo kyseenalaistaa miehen "pyyhepuhdistusta".

Jared Guynes järkytti someseuraajiaan kertomalla vaimonsa pyyhekikasta. Jared jakoi julkaisun, jossa kertoi perheen pyyhkeiden liottamisen seurauksista, kertoo Mirror.

– Vaimoni Ashley Guynes oli katsonut netissä ohjeen "pyyhkeiden puhdistuksesta", siinä käytetään tiettyä yhdistelmää kodin puhdistuskemikaaleja ja syväpuhdistetaan pyyhkeet, Jared kuvaili Facebookissa.

– Tässä hän otti puhtaat pyyhkeemme, sanon sen uudelleen, siis pyyhkeet olivat täysin puhtaita, ne oli pesty ja viikattu liinavaatekaappiin normaalisti, ne olivat täysin puhtaita ja normaaleja.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Vaimo liotti pyyhkeet ja vesi värjäytyi

Vaimo oli tehnyt nettiohjeen mukaisen sekoituksen, johon tuli esimerkiksi booraksia ja ruokasoodaa. Kun pyyhkeet lilluivat seoksessa tuntikausia, kylpyammeen vesi värjäytyi ruskeaksi.

– Olen kirjaimellisesti järkyttynyt juuri nyt, Jared totesi.

Vakuuttaa, että kuva on aito

Jaredin mukaan syy ilmiölle on vaimon mukaan se, että "mikroskooppisia määriä" pesuaineita ja muuta likaa jää vuosien varrella kiinni pyyhkeisiin. Aiemmin samantapainen syväpuhdistus järkytti nettikansaa, kun nainen pesi kymmenen vuotta vanhat tyynyt kotitekoisella seoksella pesuaineita.

Jaredin paljastuksesta tuli pian huippusuosittu. Mies kiirehti vakuuttamaan, että kuva on aito.

– Emme me vaihda pyyhkeitämme uusiin koko ajan, koska, no, minulle ei koskaan ole tullut mieleen tehdä niin ennen kuin luin täältä, että te rikkaat ihmiset vaihtelette pyyhkeitänne 90 päivän välein, mies vitsailee.

Mikä oikeasti värjäsi veden?

Netissä on huomautettu, että mikäli pyyhkeet eivät olleet valkoisia, "superpesu" saattoi vain irrottaa niiden värit, mikä puolestaan saisi veden vaikuttamaan likaiselta.

– Mietin vain, mitä väriä pyyhkeet alun perin olivat, Camaroha Sutra pohtii Facebookissa.

– Olen varma, että tuo tapahtuisi, jos sekoitat eri värisiä pyyhkeitä. Ehkä teidän kannattaisi kokeilla [pestä] vain valkeita, Shelley Mrie sanoo.

Jaredin mukaan osa kokeessa käytetyistä pyyhkeistä todella oli ruskeita. Mies kuitenkin väittää, että hän vaimoineen sai saman tuloksen aikaan valkeilla pyyhkeillä.

Pese oikein, niin vältät ongelmat

Osa kommentoijista huomauttaa, että jos pyyhkeet pesee kunnolla ja ohjeen mukaisessa, korkeassa lämpötilassa pikaohjelman ja viileän veden sijaan, ne kyllä puhdistuvat ilman liotustakin. Pyykit tulisi myös aina lajitella värin mukaan, sillä esimerkiksi tummat vaatteet voivat päästää väriä; lisäksi kankaasta irtoava nukka on värillistä.

Myös pesuaine tulee annostella oikein, sillä jos sitä käyttää liikaa, aine voi jäädä jääminä vaatteeseen.

Lue myös:

    Uusimmat