Janni Hussi löysi intohimon hurjapäisestä lajista: "Futis pystyi tähän samaan, sen jälkeen mikään ei oo tuntunut tältä"

Sometähti Janni Hussi taisteli tiensä radiomaailman huipulle – näin hän sen teki 5:10
Janni Hussi taisteli tiensä radiomaailman huipulle - näin hän sen teki

Janni Hussi ihastui motocrossiin.

RadiojuontajaJanni Hussipaljastaa Instagramissa hurmaantuneensa vauhdikkaaseen lajiin, nimittäin motocrossiin. Juontaja julkaisi itsestään kuvasarjan ajamassa kaksipyöräistä.

– Jos jäisin vuoden sapattivapaalle niin tietäisin mitä tekisin, Hussi kirjoittaa.

– Aika huikea fiilis, kun monen vuoden tauon jälkeen löytää lajin, joka vie koko sydämen. Ja vielä kerta rytinällä, Hussi lataa.

Erityisesti kaksipyöräisissä viehättää vauhti ja urheilu, mutta myös ihmiset.

– Pieni laji, mutta äärimmäisen yhteisöllistä ja lämminhenkistä porukkaa. Jalat maassa olevia aitoja ihmisiä, joilla mielellään ympäröi itsensä, Hussi kehuu.

Erityisesti Hussi mainitsee saaneensa lajista kipinän ja palon oppia ja kehittyä uusissa asioissa.

– Parhaimmillaan futis pystyi tähän samaan, sen jälkeen mikään ei oo tuntu tältä. Ja voin kertoa että aika monen montaa lajia on tullut kokeiltua!

Hussi painottaakin sitä, että uusia lajeja kannattaa kokeilla rohkeasti.

– Joskus se oma juttu saattaa löytyä yllättävälläkin tavalla ja silloin kun sitä vähiten odottaa. Mut päivän oppi on se, että ennakkoluulottomasti kokeilemaan uusia juttuja! Etsivä löytää. Kuka tietää mitä hienoa nurkan takana odottaa!

Hussi paljasti hiljattain rakentavansa omakotitalon pitkäaikaisen puolisonsa yrittäjä Joel Harkimonkanssa. Pariskunnan projektia on suunniteltu jo pidempään.  

– On muhiteltu suuntaan, jos toiseenkin yli vuosi, Hussi kuvailee ja kertoo pariskunnan lopulta päätyneen talopakettiin.

Lue myös:

    Uusimmat