Janni Hussi ja Joel Harkimo muuttivat ensimmäisestä yhteisestä kodistaan: "Yksi aikakausi tuli päätökseen"

8:14
Janni Hussi ja Joel Harkimo vierailivat Vappu ja Marja Live -ohjelmassa.

Janni Hussi ja Joel Harkimo muuttivat yhteen kaksi vuotta sitten. 

Radiojuontaja ja somevaikuttaja Janni Hussi sekä hänen puolisonsa, mediapersoona Joel Harkimo ovat muuttavat pois ensimmäisestä yhteisestä kodistaan.

Hussi julkaisi Instagram-tilillään yhteiskuvan, jossa pariskunta poseeraa kaulakkain tyhjässä kodissa.

– Yksi aikakausi tuli päätökseen tänään, kun haettiin vikat kamat meidän ekasta yhteisestä kodistamme. Kohti uusia seikkailuja!  Onneks on paras taistelupari vierellä! Hussi kirjoittaa kuvansa yhteyteen.

Hussi ja Harkimo muuttivat yhteen heinäkuussa 2019.

– Kuluneet pari kuukautta on olleet kieltämättä aikamoisen tapahtumarikkaat niin hyvässä kuin pahassa. Tästä uudesta alusta oon niiiin onnellinen, Hussi kirjoitti tuolloin Instagram-tilillään. 

Koira saattoi yhteen

Hussi ja Harkimo vahvistivat seurustelevansa lokakuussa 2018. Hussi kertoi vuoden 2020 alussa Sulamispiste-podcastissa sitä, miten heidän suhteensa alkoi.

– Syy siihen, että me ollaan tavattu tönöttää itseasiassa mun vasemmalla puolella ja läähättää, nimittäin Harri-koira on toiminut amorina tässä, Hussi kertoi podcastissa helmikuussa.

Hussi vitsaili keskustelussa käyttäneensä Harri-koiraansa sinkkuaikoinaan miessyöttinä julkaisemalla lemmikistään mahdollisimman paljon suloisia kuvia.

– Sähän sitten tähän syöttiin tartuit, jäit koukkuun niin sanotusti, Hussi jatkoi.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja