Janni Hussi harmitteli tyylimokaansa Hjallis Harkimon rapujuhlissa – somessa huomion varasti aivan toinen yksityiskohta

Sometähti Janni Hussi taisteli tiensä radiomaailman huipulle – näin hän sen teki 5:10
Sometähtenä tunnetuksi tullut Janni Hussi nappasi halutun työn Radio Suomipopin Aamulypsyssä - näin kovan työn takana unelmapesti oli

Radiojuontaja Janni Hussi vitsaili Instagramissa rapujuhla-asustaan. Seuraajien huomion varasti kuitenkin Hussin tyylin sijaan eräs kattaukseen liittyvä yksityiskohta.

Elokuu on perinteisesti rapujuhlien aikaa. Myös radiojuontaja Janni Hussi suuntasi viikonvaihteessa rapupöytään puolisonsa Joel Harkimon perheen seurassa. Hussi julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa poseeraavat pariskunnan lisäksi myös Joelin isä Hjallis Harkimo sekä pikkuveli Dan Harkimo tyttöystävänsä kanssa.

Hussi harmittelee kuvatekstissä, että hänen rapujuhlatyylinsä poikkeaa muiden pöydän ääressä istuvien juhlijoiden lookista.

– Kun huomaat, että olet taas porukan ainut, jolla jäi kauluspaita kotiin. No mutta onneksi on saunan jälkeen märkä tukka ja punaset posket, kirjoittaa Hussi ja lisää vielä, että ravut maistuivat.

Hussin ystävä hämmästeli kommenttikentässä huvittuneena sitä, että tämä on sortunut jälleen samaan tyylimokaan.

– Ehkä mä vielä jonain päivänä opin… Vastahan tässä on kolme vuotta opeteltu. Jos vaikka jouluna sitten taas saisi jotain muuta niskaan kuin verkkarit, Hussi lohkaisi.

Myös humoristisista somepäivityksistään tunnetulla juontajalla on Instagramissa peräti 266 000 seuraajaa. Osalla heistä huomio kiinnittyi kuitenkin kommenttien perusteella täysin toiseen yksityiskohtaan kuin Hussin vaatetukseen.

– Leipäkorin pelkistetty tarjoiluasettelu, eräs kommentoi viitaten kuvassa etualalla näkyvään koriin, jossa paahtoleivät ovat reteästi muovisessa pakkauksessaan.

– Toi leipäkorin asettelu on kyllä just niin hieno ja tyylikäs, että varastan idean viimeistään joulupöytään, toinenkin vitsaili.

– Verkkarit sopii hyvin pussitetun paahtoleivän ja juomatölkkien kanssa, kolmaskin kannusti.

Hussi ja Joel Harkimo vahvistivat seurustelevansa lokakuussa 2018. Hussi kertoi vuoden 2020 alussa Sulamispiste-podcastissa sitä, miten heidän suhteensa sai alkunsa.

– Syy siihen, että me ollaan tavattu, tönöttää itseasiassa mun vasemmalla puolella ja läähättää, nimittäin Harri-koira on toiminut amorina tässä, Hussi kertoi podcastissa.

Hussi vitsaili keskustelussa käyttäneensä Harri-koiraansa sinkkuaikoinaan miessyöttinä julkaisemalla lemmikistään mahdollisimman paljon suloisia kuvia.

– Sähän sitten tähän syöttiin tartuit, jäit koukkuun niin sanotusti, Hussi kuittasi puolisolleen.

Harkimon ja Hussin yhteys alkoi, kun Harkimo kommentoi Hussin Harri-koirasta julkaisemaan Instagram-päivitykseen jotain koira-aiheista. Pian tämän jälkeen kaksikko suuntasi jo ensimmäisille treffeilleen. 

Lue myös:

    Uusimmat