Janni Hussi teki jotain poikkeuksellista – julkaisi kuvia, joita lähettää kavereilleen: "Ei olisi ihan jokaisella pokkaa"

4:09
Janni Hussi ja Joel Harkimo vitsailivat yhteneväisistä asuistaan Urheilugaassa - katso video.

Janni Hussi ihastuttaa kavereitaan varsin arkisilla kuvilla.

Radiojuontaja ja somevaikuttaja Janni Hussi tunnetaan hauskoista somepäivityksistään, joita ihmiset kommentoivat ahkerasti. Tällä kertaa Hussi julkaisi useita kuvia Instagram-tilillään, joita hän on lähettänyt ystävilleen. Hussi julkaisemista kuvista selviää, että hän on ottanut itsestään arkisia kuvia, joilla on ilahduttanut ystäviensä päivää.

– Ne kuvat, joita aina lähetät kavereille, mut et koskaan julkase. ENPÄ, Hussi kirjoittaa.

Hussin seuraajat ihastuivat otoksiin, joita ei ole käsitelty filttereillä.

– Varsin piristäviä ilmestyksiä tämän harkitun ja muokatun somekuvaamisen keskelle! Elämäähän tämänkin kuuluisi olla, ei vain elokuvaa ja kulisseja.

– Oot paras. Ei olis ihan jokaisella pokkaa.

– Oot niin ihanan aito täällä somessa. Sinunlaisia tarvittais lisää tänne!

Hussi työskentelee nykyään radiojuontajana SuomiPopilla. Hän on kertonut, että on haaveillut vuosia radiojuontajan töistä ja lopulta päätti tavoitella unelmiaan. Yksi elämänmuutos sai tarttumaan hänet tuumasta toimeen. 

Vuosien aikana Hussi ohjasi liikuntaa ja teki treeniohjelmia sekä oli mukana televisiossa erilaisissa projekteissa. Hän myös kirjoitti blogia ja kolumnia Cosmopolitan-lehdelle. 

– Joka kerta juontokeikalle lähtiessä oli kuitenki sellainen olo, että mä haluaisin juontaa ja puhua. Se vaan tuntuu niin omalta. Takaraivossa koko ajan muhi ja kypsyi ajatus edelleen radiosta, mutta jotenkin ei uskallus riittänyt.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja