Janni Hussi julkaisi hulvattoman jumppavideon, jossa edes oma pokka ei pitänyt – Juha Vuoriselta viiltävä kuitti: "Voin melkein haistaa…"

Janni Hussi ja Joel Harkimo vitsailivat yhteneväisistä asuistaan Urheilugaalassa 4:09
Näin Janni Hussi ja Joel Harkimo kertoivat arjestaan tammikuussa Urheilugaalassa

Janni Hussi hauskutti Instagram-seuraajiaan vatsalihastreenillä, jossa edes hänen oma pokkansa ei pitänyt.

Liikunta-alan yrittäjältä Janni Hussilta on totuttu näkemään sosiaalisessa mediassa huumoripitoista sisältöä. Naisen linja ei pettänyt keskiviikkonakaan, kun hän julkaisi Instagram-tilillään yli 200 000 seuraajansa riemuksi hulvattoman videon kotitreenistään.

Hussi treenaa videolla vatsalihaksiaan, eikä hänen omakaan pokkansa pidä, kun hikisen selän ja maton kohdatessa alkaa kuulua erehdyttävästi pieruja muistuttavia ääniä.

– En tiiä miten kauan mun selitykset menee läpi radion "narisevasta tuolista" ja jumppa-alustaa vasten hinkkaantuvasta "hikisestä selästä", mut sen voin sanoo, et ainoo vatsalihaksia kehittävä asia tässä reenissä oli hillitön nauru, Hussi kommentoi humoristiseen sävyyn videotaan.

Kotitreenivideo sai myös hänen Instagram-seuraajiltaan hyvin hilpeän vastaanoton.

– Mä voin melkein haistaa, että tämä treeni menee perille, kirjailija ja radiotoimittaja Juha Vuorinen lohkaisi.

– Haluun tän saman ohjelman, kirjoitti puolestaan juontaja Alma Hätönen useilla nauru-emojeilla höystettynä.

– Pieruselkä, tehokas liike huoltaa päätä ja kroppaa, kolmas seuraaja puolestaan naureskeli.

Useista televisio-ohjelmista tuttu Hussi tuli aikoinaan tunnetuksi fitness-mallina. Sittemmin hän on kunnostautunut myös muun muassa bloggaajana ja liikunta-alan yrittäjänä. Alkuvuodesta Hussi aloitti juontajana Radio Suomipopilla.

Lue myös:

    Uusimmat