Janni Hussi joutui melkoisen aprillipilan kohteeksi – keskelle Helsinkiä ilmestyi jättimäinen valomainos ilmavaivakirjasta

5:10
Sometähti Janni Hussi taisteli tiensä radiomaailman huipulle – näin hän sen teki

Juontajakollega Juho Keskitalo järjesti Janni Hussille piinaavan kiusallisen aprillipilan.

Kiirastorstaille osui tänä vuonna myös huhtikuun ensimmäinen päivä, jonka kunniaksi sosiaalinen media on täyttynyt erilaisista aprillipiloista. Melkoisen pilan kohteeksi joutui myös Radio Suomipopin Aamulypsyn juontajatrioon kuuluva Janni Hussi.

Suomipopin Instagram-tilille ilmestyi torstaina iltapäivältä video keskeltä Helsinkiä, jossa Hussin kuva komeilee Kampin kauppakeskuksen jättimäisellä valotaululla vähemmän imartelevassa yhteydessä. Mainoksessa irvailtiin, että Hussi on julkaisemassa ensimmäistä kirjaansa "Näin pääset eroon kiusallisista ilmavaivoista".

Jos video ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

– Janni Hussi näyttäisi julkaisevan kirjan! Ihan on Kampin isoin mainosnäyttökin näemmä buukattu. Hieno homma – aiheet on hyvät. Oon pahoillani noiden ilmavaivojen puolesta, mut tosi kiva kuulla et oon sulle niin iso idoli, että ihan ryhdyt kirjailijaks kertoaksesi mun tarinan. Kiitos Janni! kuului viesti, jonka takana oli Hussin juontajakollega Juho Keskitalo.

Hussi antoi omalla Instagram-tilillään jo aiemmin torstaina ymmärtää, että oli saanut kuulla jo heti aamusta kollegan källistä.

– Pysykää tänään kaukana Keskitalon Juhosta. Siihen ei voi luottaa, Hussi kuittasi päivityksessään, jossa nautti aurinkoisesta aamusta parvekkeellaan.

Hän vihjasi myös, että Aamulypsyn juontajatJaajo Linnonmaa ja Tuukka Ritokoski säästyivät massiiviselta aprillipilalta. Kolmikkoa ei ole nyt muutamaan päivään kuultu normaaliin tapaan Suomipopoin aamussa, sillä Ritokoskella todettiin koronavirustartunta.

– Mut tää onneks vaan kerryttää pottia. Katellaan myöhemmin uusiks, hän pelotteli.

Anni Hautalaa Aamulypsyssä sijaistava Hussi kertoi joulun alla MTV Uutisille, että oli ehtinyt haaveilla jo teini-ikäisestä asti työstä radiossa. Vaikka hän oli ollut julkisuudessa jo vuosia, piti hänen kerätä rohkeutta pitkäaikaisen unelman toteuttamiseksi. Sitten alkoi työhakemusten kirjoittaminen.

– Tarjouduin tekemään kaikkia mahdollisia tuurauksia ja sijaisuuksia, koelähetyksiä ja -nauhoituksia. Tilaisuus aukeni sitten ensin Suomipopin viikonloppuaamuissa ja lopulta Aamulypsyssä. En olisi ikinä voinut kuvitella, että pääsen tuollaiseen paikkaan kokeilemaan, Hussi tunnusti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja