Janni Hussi ja Joel Harkimo muistelevat podcastissaan suhteensa alkutaivalta – paljastavat syyn sille, miksi päätyivät yhteen: "Tähän syöttiin tartuit"

4:09
Janni Hussi ja Joel Harkimo vitsailivat yhteneväisistä asuistaan Urheilugaalassa

Janni Hussi ja Joel Harkimo muistelevat Harkimon Sulamispiste-podcastissa suhteensa ensimmäisiä hetkiä. 

Mediapersoona-yrittäjäpariskunta Janni Hussi ja Joel Harkimo puhuvat avoimesti suhteestaan Harkimon Spotifyssä löytyvässä Sulamispiste-podcastissa. Kaksikko keskittyy yhteisessä jaksossa puhumaan suhteensa eri osa-alueista ja muistelevat muun muassa sitä, mistä kaikki aikoinaan alkoi. 

Pariskunta kertoo suhteensa alkaneen syyskuussa 2018, eli pian he viettävät parisuhteensa puolitoistavuotispäiviä. Hussin mukaan syy sille, miksi pariskunta on nykyään yhdessä, on heidän elämässään mukana yhä näkyvästi päivittäin. 

– Syy siihen, että me ollaan tavattu tönöttää itseasiassa mun vasemmalla puolella ja läähättää, nimittäin Harri-koira on toiminut amorina tässä, Hussi kertoo. 

Nainen vitsailee käyttäneensä Harri-koiraansa sinkkuaikoinaan miessyöttinä julkaisemalla lemmikistään mahdollisimman paljon suloisia kuvia. 

– Sähän sitten tähän syöttiin tartuit, jäit koukkuun niin sanotusti, Hussi jatkaa. 

Harkimon ja Hussin yhteys alkoi, kun Harkimo kommentoi Hussin Harri-koirasta julkaisemaan Instagram-päivitykseen jotain koira-aiheista. Pian tämän jälkeen kaksikko suuntasi jo ensimmäisille treffeilleen. 

Pari kertoo, että hetken tapailtuaan he suuntasivat syyskuussa 2018 viettämään yhteistä viikonloppua maaseudulle. Tämän matkan tapahtumien johdosta he alkoivat virallisesti seurustella ja Harkimo muistelee tämän olleen erikoisen tapahtumaketjun tulos.

Iltaa viettäessään kaksikko todella söi sekä joi erittäin hyvin. Illan edetessä Harkimon mukaan jossain vaiheessa Hussi kysäisi erittäin monen viinilasin jälkeen, että pitäisikö parin alkaa seurustella. 

Seuraavana päivänä Harkimo pelkäsi, että Hussi ei olisi enää samaa mieltä.

– Mietin vielä seuraavana aamuna, että toivottavasti hänellä ei nyt ole ihan hirveä morkkis, kun hän on kysynyt multa, että haluanko seurustella hänen kanssaan. 

Hussi kertoo puolestaan olleensa aamulla yhä samaa mieltä erittäin vahvasti, vaikka viiniä olikin illan aikana nautittu runsaasti.

Harkimo ja Hussi vahvistivat seurustelevansa lokakuussa 2018.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja