Janni Hussi avautuu sairastelustaan: ”Viimeiset kolme viikkoa olen ollut vähän oudossa olotilassa”

Pitkään vaivannut flunssa turhauttaa Janni Hussia.

VIDEO: Janni Hussi oli mukana Fort Boyard -ohjelmassa.

Syksyinen flunssa-aalto on iskenyt myös mediapersoona Janni Hussiin. Hän kertoo Idealistan blogissaan ja Instagram-tilillään kärsineensä flunssasta jo monta viikkoa. Hänen vointinsa on vaihdellut jatkuvasti, sillä taudin oireet ovat välillä hellittäneet, kunnes ovat taas pahentuneet.

– Viimeiset kolme viikkoa olen ollut vähän oudossa olotilassa. Hetken on tuntunut ihan hyvältä ja sitten taas tosi kipeältä. Ja juuri kun olen luullut selättäneeni taudin ja uskaltautunut kevyelle treenille, on pöpö iskenyt uudestaan, Hussi kirjoittaa.

Hussilla oli flunssan oireita jo ennen taannoista lomamatkaansa. Hän vietti syyskuun lopulla viikon Kreikassa Mykonoksen saarella. Hän kirjoittaa blogissaan arvelleensa oireiden johtuneen stressistä. Lomalla lepääminen ei kuitenkaan selättänyt orastavaa tautia.

Hussi kertoo pitkittyneen taudin vaikuttaneen myös hänen ruokavalioonsa. Sairastelun aiheuttaman treenitauon vuoksi hänen on ollut vaikea pitää kiinni terveellisestä ruokavaliosta.

– Nyt kun ei pääse treenaamaan, on ihan sellainen olo, että ei voisi vähempää kiinnostaa puputtaa porkkanaa, vaan kumota litra tolkulla jätskiä ja karkkia suusta alas. 

Kirjoituksensa päätteeksi tsemppaa muita pitkästä flunssasta kärsiviä. 

– Teitä kohtalontovereita tuntuu valitettavasti olevan vähän turhankin paljon.Ei ole tauditkaan enää niin kuin ennen, kun nuha oli nuha, ja meni parissa päivässä ohi!

Lähde:Idealista

Lue myös:

    Uusimmat