Janni Hussi julkaisi eteerisen bikinikuvan laiturilta: "En pysty lopettamaan tämän kaiken kauneuden tuijottamista"

Janni Hussi paljastaa suurimmat pelkonsa 1:50

Janni Hussi poseeraa tuoreessa Instagram-kuvassaan eteerisen kauniina ja hehkuttaa stressitöntä olotilaansa.

VIDEO: Janni Hussi paljastaa suurimmat pelkonsa.

Fitness-kaunotar Janni Hussi, 26, julkaisi kauniin ja aistikkaan iltauintikuvan Instagram-tilillään. Kaunotar kertoo viettäneensä menneenä viikonloppuna paljon aikaa luonnossa ja saaneensa tästä voimia.

– Koen olevani siunattu ja kiitollinen juuri nyt. Aika, jonka vietin luonnossa tänä viikonloppuna sai stressitasoni laskemaan. En pysty lopettamaan tämän kaiken kauneuden tuijottamista, mitä meille on maapallolla annettu

Rentoutuminen teki tähdelle varmasti hyvää, sillä Fort Boyard -kilpailussa syksyllä nähtävä Hussi avautui viime viikolla blogi-päivityksessään kärsineensä raskaasta väsymyksestä.

Hussin mukaan hän heräsi joka aamu väsyneenä, vaikka olisi nukkunut pitkiäkin pätkiä. Fitnessmalli päivitteli, että hän ei pysty keskittymään työntekoon väsymyksensä vuoksi.

– Vaikka olisin nukkunut 12 tuntia yössä, heräsin väsyneenä ja pöhnäisenä. En oikein saanut päivässä missään vaiheessa ajatuksesta kiinni ja oli todella vaikea tarttua toimeen, mikä ei siis ole itselleni mitenkään tavanomaista. Tuntuu, että palavereissa en saanut suustani tulemaan yhtään sellaista asiaa, jota olisin halunnut sanoa, Hussi kirjoitti blogissaan.

Lue myös:

    Uusimmat