Jani Toivola Linnan juhlista: Tätä henkilöä haluaisin tanssittaa

Kansanedustaja Jani Toivola on tanssahdellut Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman jälkeenkin.

Kansanedustaja ja MTV3:n Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailuun osallistunut Jani Toivola on kärsinyt kovista vieroitusoireista upeiden tanssisuoritustensa jälkeen. Kolmanneksi tanssikilpailussa sijoittunut Toivola kertoo, että hän on parinsa Jutta Heleniuksen suunnannut tanssisaleille myös ohjelman jälkeenkin.

– Kävimme Jutan kanssa yhden kerran yhdessä treenaamassa. Oli pakko soittaa Jutalle ja pyytää häntä tanssimaan, sillä oli niin kovat vieroitusoireet. Tanssimme perjantaina rumbaa fiiliksen vuoksi, ja se oli mahtavaa, energinen mies nauraa MTV3.fin Viihdeuutisille.

Kansanedustaja ei ole vielä kuitenkaan tietoinen siitä, aikooko hän tanssahdella Linnan juhlien parketilla itsenäisyyspäivän vastaanotolla.

– Se voi olla, en tiedä. Täytyy katsoa, mihin juhlat vie. Siellä on aika tungosta, joten saa nähdä, mahtuuko tanssihuoneeseen. Viime vuonna se oli äärimmäisen täynnä, ja tanssiminen oli lähinnä sellaista huojuntaa, hän kuvailee tanssimista itsenäisyyspäivän vastaanotolla.

Mies on kuitenkin innostunut haasteesta, joka hänelle annettiin MTV3:n ohjelmassa. Hänelle heitetyn haasteen mukaan kansanedustajan pitäisi pyytää presidentti Tarja Halosta tanssimaan Linnan juhlissa.

– Minulle heitettiin haaste MTV3:n Huomenta Suomessa. Pitää ottaa selvää, käykö se päinsä, hän pohtii presidentin tanssittamisesta.

Pirteä kansanedustaja kuitenkin pettyi kuullessaan, että presidentin tanssittaminen Linnan juhlissa ei ole suotavaa.

– Sitten minä pidättäydyn takavasemmalla, hän toteaa.

Miehen elämä jatkuu muutenkin tiiviisti tanssin merkeissä, sillä tanssikerhoa eduskuntaan kaavaillut mies on saanut projektiin tuulta purjeiden alle. Hän on saanut kannatusta uudelle kerhoidealleen runsaasti muilta kollegoilta.

– Ideana siinä on tanssiharrastekerho, jossa kerran viikossa iltaisin töiden jälkeen tanssahdella. Kaikki ovat kauhean innostuneita, jos sen vaikka ensi vuoden puolella joululoman jälkeen saisi käyntiin, sympaattinen Toivola iloitsee.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat