Janette Bromanista uusi Miss Suomi

Suomi on saanut jälleen uuden Miss Suomen.

Vuoden 2002 Miss Suomeksi kruunattiin turkulainen Janette Broman. Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi tuli ylitorniolainen kaupan kassana työskentelevä Kaisa Jaako ja toiseksi perintöprinsessaksi helsinkiläinen opiskelija Katariina Kulve. Lehdistön ihannetytöksi valittiin kuopiolainen opiskelija Sara Enlund.

Uusi Miss Suomi on 178 senttiä pitkä ja hän painaa 59 kiloa. Voittajan ns. strategiset mitat ovat 93-65-93. Janette Broman on työskennellyt matkaoppaana ja kääntänyt cd-romeja. Hän pitää tärkeänä positiivista asennetta kaikessa mitä tekee. Hän haaveilee psykologian opettajan ammatista. Harrastuksistaan Broman mainitsee lenkkeilyn ja ruuanlaiton. Uudella missillä on poikaystävä.

Kilpailun ennakkosuosikki, kuopiolainen Sara Enlund voitti sekä yleisön suosikkitytön tittelin puhelinäänestyksessä, ja myös lehdistö valitsi Sara Enlundin omaksi ihannetytökseen.

Miss Suomi -kilpailut järjestettiin tänä vuonna 41. kerran. Miss Suomi edustaa maatamme vuoden 2002 Miss Universum -kisassa toukokuussa Puerto Ricossa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat