Mainos

Jälleen ampumavälikohtaus USA:ssa

Yhdysvalloissa on jälleen sattunut kuohuttava ampumavälikohtaus, tällä kertaa ostoskeskuksessa. Mustan ampujan tulituksessa kuoli kaksi ihmistä ja kolme loukkaantui vakavasti.

Pitsburgin ampumisvälikohtaus 2.3.2000

Tuorein silmitön ampumavälikohtaus sattui lähellä Pittsburgin kaupunkia Pennsylvaniassa. Surmat olivat alkaneet miehen asunnolta, josta hän siirtyi ostoskeskukseen, avasi tulen kahdessa hampurilaisravintolassa ja otti myöhemmin useita panttivankeja. Ampuja antautui poliisille viiden tunnin jälkeen.

Pittsburgin surmat sattuivat samaan kun Michiganissa yritettiin selvittää eilistä koulusurmaa, jossa 6-vuotias ekaluokkalainen ampui samanikäisen tytön. Tutkimuksissa on käynyt ilmi, että ampuja oli rikkinäisestä vankila-perheestä ja asui talossa, jossa myytiin jatkuvasti huumeita. Ladatun aseen hän oli saanut talon makuuhuoneesta. Syyttävät sormet ovatkin nyt kohdistuneet ampujaan perheeseen, hän itse kun on liian nuori syyllisen rooliin.

Bill Clinton

Surmat ovat käynnistäneet Yhdysvalloissa jälleen kerran keskustelun aseiden liian helposta saatavuudesta.
Yhdysvaltain presidentti Bill Clinton on kehottanut maan kongressia hyväksymään asevalvontaa koskevan lain.

Clinton sanoi puheessaan, että viranomaiset eivät ole tehneet kaikkea voitavaansa pitääkseen aseet poissa lapsien ja rikollisten ulottuvilta. Clinton haluaa kongressin hyväksyvän aselain vielä tällä viikolla.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.