Jalkapallotähti mokasi huolella kohuvideolla – häpäisi monien mielestä seuransa: "Mikä näitä lapsia vaivaa?"

Manchester Unitedin kannattajat ja jalkapalloasiantuntijat antoivat rajua palautetta seuran Jesse Lingardille, joka julkaisi sosiaalisessa mediassa videon Yhdysvaltojen Miamissa vietetyltä lomaltaan. Talksport -sivusto keräsi kokoon kannattajien kommentteja kohuvideosta.

Useat fanit olivat vihaisia sekä erittäin pettyneitä englantilaisen käytökseen. Monien mielestä Lingard on häpäissyt seuransa. Videolla Lingard esittelee ystäväporukkansa hotellihuoneita ja kiroilee toistuvasti. Yksi tämän ystävistä esittää tekevänsä seksuaalista tekoa sängyssä omalle tyynylleen. 

– Siihen on syy, miksi Sir Alex Ferguson kielsi tähtipelaajilta sosiaalisen median käytön. Se ajaa seuraamme alas, eräs fani toteaa.

– Hän on kokonaan tuhonnut Unitedin yhdellä typerällä videolla. Se ei ole pelkästään hän, vaan myös (Paul) Pogba oman tyhmyytensä kanssa. Mikä näitä lapsia vaivaa? toinen fani kuittaa.

Yksi seuran kannattajista toteaa, että hän luuli kuulleensa nolostuneen Marcus Rashfordin videon taustalla. 

Entinen huippupelaaja ja nykyinen asiantuntija Ally McCoist latasi kovaa tekstiä Lingardin toiminnasta.

– Surullisin asia tässä on se, että en ole yllättynyt. En tiedä, jos mikään tästä sosiaalisen median hölynpölystä yllättää minua enää. Ymmärrän, että sosiaalinen media on iso osa nykyajan maailmaa, varsinkin nuorten keskuudessa. Samalla sinun pitää kuitenkin osoittaa vastuullisuutta ja maalaisjärkeä käyttäessäsi sitä, McCoist sanoo.

– Hän on täysin oikeutettu menemään lomalle ja pitämään hauskaa, mutta miksi laittaa jotain tuollaista sosiaaliseen mediaan? Uskooko hän todella, että siitä on jotain hyötyä hänelle. En usko, että tähtipelaajien ja fanien välillä on koskaan ollut näin isoa kuilua. Nuoret fanit etsivät roolimallia, joka ei ole tässä kohtaa roolimalli. Bryan Robson, Roy Keane, Sir Alex Ferguson, kuvitelkaa heidän katsovan tätä, mitähän he ajattelevat? McCoist päättää. 

Lue myös:

    Uusimmat