Mainos

Nainen joutui vahingossa mukaan vanhempien ryhmäkeskusteluun – antoi palaa täysillä: "En tiedä, mitä hittoa täällä tapahtuu, mutta alan raivostua"

Amerikkalaisäiti otti kaiken irti väärä numero -tilanteesta!

Amerikkalainen Christi Rantis Lally joutui vahingossa mukaan ryhmäviestikeskusteluun, joka ei liittynyt millään tavalla häneen. Lally päätti kääntää tilanteen vitsiksi, ja julkaisi kuvat viestinvaihdosta Facebookissa.

Jos kuvat eivät näy, katso ne täällä.

– Nämä ovat vanhempia ja valmentaja jonkun lapsen jalkapallojoukkueesta. Sen sijaan, että olisin kertonut, että heillä on väärä numero, tein tämän. Olen hirveä ihminen, Laly kuvasi Facebookissa hymiöiden säestämänä.

Keskustelussa puhuttiin valmentajan tapaamisesta treenien jälkeen. Kun muut vastasivat vain "ok", Lally ilmoitti ohimennen, että hänen lapsensa on joukkueen paras pelaaja.

Muut ihmettelivät viestiä, mutta Lally lisäsi vettä myllyyn kertomalla, että lapsi antaa "upeita vaikutteita" muille lapsille, ja on suorastaan jalomielistä antaa pojan pelata joukkueessa, kun muitakin tarjouksia on tullut.

– Osanotosta jaettavat palkinnot ovat pienille nynnypelaajile. Ja muuten, välipalat ovat olleet viime aikoina surkeita, Lally totesi ja vihjasi, että heidän perheensä on pojan taitojen vuoksi kutsuttu jopa jalkapallotähti David Beckhamin kotiin jouluksi.

– Okei, en tiedä, mitä hittoa täällä tapahtuu, mutta alan raivostua, eräs vanhempi kirjoitti vastauksena Lallyn viesteihin.

Lallyn toivottiin ilmaantuvan paikalle valmentajan tapaamiseen. Häntä kutsuttiin itsekkääksi. Muut vanhemmat myös totesivat, että valmentaja saa "ottaa kantaa asiaan" tapaamisessa.

Lally pisti pökköä perään ja vaati vanhempia nimeämään lapsia, jotka muka osaavat pelata paremmin kuin hänen oikeasti olematon lapsensa.

Christiano Ronaldo kirjaimellisesti sanoi minulle, että lapseni muistuttaa häntä hänestä itsestään, kun hän oli nuorempi, Lally väitti toiseen jalkapallokuuluisuuteen viitaten.

Seuraavaksi hän haukkui vanhempien tarjoamia välipaloja vähän lisää.

Facebookissa Lally pyysi hupailuaan anteeksi valmentajalta, jolle keskustelu ei toivottavasti aiheuttanut vihaisten viestien tulvaa.

***

0:53

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.