Jalkapalloikonilta tylyä tekstiä kritisoidusta Manchester United -tähdestä – "Uskon hänen sanovan vaimolleen joka päivä, että.."

7:19
Katso videolta: Harry Maguire sai kritiikkiä esiintymisestään Kansojen liigassa Saksaa vastaan.

Entinen huippujalkapalloilija Rafael van der Vaart antaa ankaraa kritiikkiä Mirrorin haastattelussa Manchester Unitedin puolustaja Harry Maguirelle.

Paljon kritisoitu ja maailman kalleimman puolustajan tittelin omaava Maguire on voittanut edellisen kerran seuratasolla kilpailullisen pelin ollessaan avauksessa viime huhtikuussa. Maajoukkueessa edellinen kilpailullinen voitto on viime marraskuulta.

– Jos menen katsomaan sunnuntaina harrastesarjan ottelua, löydän kolme pelaajaa, jotka voivat pelata hänen tasollaan. Uskon, että hän tulee joka päivä kotiin ja sanoo vaimolleen, että pelaan paskasti, mutta he maksavat minulle hyvin. Ilmeisesti he ajattelevat, että olen hyvä, van der Vaart latasi.

Muun muassa Tottenhamissa ja Real Madridissa urallaan pelannut hollantilainen kertoi, kuinka hänelle kävi Englannissa Maguiren kritisoimisen jälkeen.

– Katsoin Maguiren pelaavan Kansojen liigassa (vuonna 2019) ja ajattelin, että kuinka heikko hän on. Paria päivää myöhemmin tuli tieto, että hänet on myyty 90 miljoonalla eurolla, mikä vaikutti minusta täysin absurdilta, van der Vaart kertoi.

– Nostin asian esille Sky Sportsilla ja sen jälkeen minua ei kutsuttu sinne enää. Koko Englanti kääntyi minua vastaan. Nyt minulla on tunne, että kaikki yhtäkkiä ymmärsivät, ettei hän olekaan niin hyvä, van der Vaart jatkoi.

Maguire on pelannut tällä kaudella toistaiseksi vain kolme Valioliigan ottelua. Manchester United on Valioliigassa kuudentena 12 pisteellä. Englannin maajoukkue putosi puolestaan Kansojen liigassa B-liigaan.

Katso pääkuvan videolta: Harry Maguire sai kritiikkiä esiintymisestään Kansojen liigassa Saksaa vastaan.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja